1. Haberler
  2. Siyaset
  3. İYİ Parti Adapazarı Teşkilatı Katlı Pazar esnafını ziyaret etti

İYİ Parti Adapazarı Teşkilatı Katlı Pazar esnafını ziyaret etti

featured

İYİ Parti Adapazarı Teşkilatı Katlı Pazar esnafını ziyaret etti

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı saha çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.
İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı ve Adapazarı İlçe Yönetim Kurulu üyeleri esnaf ve vatandaş buluşmalarına katlı pazar ve çevresinde devam etti.
“Esnaf kapamamak için direniyor!”
Ziyaret hakkında açıklama yapan İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı: “Teşkilatımız ile birlikte hemşehrilerimiz ile buluşmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizde dolaşmadığımız, gitmediğimiz yer kalmayacak dedik ve çıktığımız bu yolda çok kısa sürede ilçemizin tamamını ziyaret etmiş olduk. Yaptığımız son ziyaretlerde sahada gördüğümüz en büyük sıkıntı her yerde olduğu gibi ekonomik sıkıntı. Özellikle son gelen zamlar sonucunda esnafımızın giderleri artarken, alım gücünün düşmesi nedeni ile işlerde iyice azalmıştır. Birçok esnafımız işletmesini küçültmüş, bir çoğu da işletmesini kapamamak için direniyor” dedi.
“Esnaf ve vatandaş zor durumda”

Dokumacı: “Gerçekten hem esnafımız hem vatandaşlarımız çok zor durumdalar. Sahada gördüğümüz diğer bir durumda hemşehrilerimiz artık partimizi tam anlamıyla umut olarak görüyor ve tek çözümün sandık olduğunu söylüyorlar. Bizde hemşehrilerimizin bu güvenini boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz inşallah” diye ifade etti.

İYİ Parti Adapazarı Teşkilatı Katlı Pazar esnafını ziyaret etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.