Essen

Essen

  1. Haberler
  2. Gündem
  3. 107. YILDA DESTANIN YAZILDIĞI TOPRAKLARI GEZDİLER

107. YILDA DESTANIN YAZILDIĞI TOPRAKLARI GEZDİLER

featured

Erenler Belediyesi tarafından düzenlenen sosyal medya etkinliği sonucunda belirlenen katılımcıların ve Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlenen Canlı Performans Resim Yarışması’nda dereceye giren öğrencilerin katıldığı Çanakkale gezisi ile vatandaşlar rehberler eşliğinde tarihi Gelibolu Yarımadası’nı ziyaret etti.

 

‘O RUHU YERİNDE YAŞADILAR’

Erenler Belediyesi tarafından sosyal medya etkinliği sonucunda belirlenen katılımcılar ve Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlenen Canlı Performans Resim Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler rehberler eşliğinde Çanakkale’de tarihi Gelibolu Yarımadası’nı ziyaret etti. Gerçekleşen programı değerlendiren Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Erenler’li vatandaşlarımız ve Sakarya’mızın dört bir yanından kıymetli hemşehrilerimiz Çanakkale Destanı’nın 107. Yılında tarihi Gelibolu Yarımadasını ziyaret ederek, Çanakkale ruhunu yerinde yaşadılar” dedi.

 

‘MUTLULUK DUYDUK’

Başkan Kılıç, “Anlamı bizler için yüksek olan bu haftada vatandaşlarımızı milli değerlerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Sosyal medya etkinliğimize katılan tüm hemşehrilerimize ve resim yarışmasına katılan evlatlarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızla bir arada olacağımız programlar düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

 

ŞEHİTLERİMİZE MİNNETTARIZ

Vatanın bölünmez bütünlüğünün bekçisi olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Bu toprakları bizlere vatan kılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Şehitlerimize minnettarız. Ecdadımızdan devraldığımız bayrağı, değerlerimizi yaşatarak gelecek nesillere emanet edeceğiz” dedi.

107. YILDA DESTANIN YAZILDIĞI TOPRAKLARI GEZDİLER
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.