Essen

  1. Haberler
  2. Spor
  3. Dünya Hakemi Uğur Kobaş, Dünya Gençlik Ligi İçin Hırvatistan Yolcusu

Dünya Hakemi Uğur Kobaş, Dünya Gençlik Ligi İçin Hırvatistan Yolcusu

featured

Dünya Hakemi Uğur Kobaş, Dünya Gençlik Ligi İçin Hırvatistan Yolcusu

Sakarya’nın uluslararası alandaki başarılı karate hakemlerinden, Avrupa ve Dünya Hakemi Uğur Kobaş, Dünya Karate Federasyonu (WKF) tarafından Hırvatistan’ın Poreç

kentinde düzenlenecek Dünya Gençlik Ligi organizasyonunda görev almak üzere salı günü yurt dışına çıkacak.

 

3-5 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek şampiyonada ülkemizi ve Sakarya’yı hakem olarak temsil edecek olan Kobaş, organizasyonda görev almasının ardından pazartesi günü yurda dönecek.

Dünya Gençlik Ligi, genç sporcuların en prestijli uluslararası karate organizasyonları arasında yer alırken, hakemler açısından da büyük önem taşıyor. Bu organizasyonda görev yapmak, Dünya Karate Federasyonu tarafından düzenlenen Dünya Şampiyonalarında hakemlik yapabilmenin önemli kriterlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Uluslararası arenada bugüne kadar birçok önemli organizasyonda başarıyla görev yapan Dünya Hakemi Uğur Kobaş’ın, Poreç teki bu prestijli organizasyonda da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesi bekleniyor. Kobaş’ın uluslararası organizasyonlarda üstlendiği görevler, Türk hakemliğinin dünya karate camiasındaki saygınlığını da güçlendirmeye devam ediyor.

 

Dünya Hakemi Uğur Kobaş, Dünya Gençlik Ligi İçin Hırvatistan Yolcusu
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!