Hakem evinde peş peşe iki düğün var
Sakarya Futbol hakemleri bu hafta iki mutlu ana şahitlik edecekler. Cumartesi ve pazar günü iki genç hakem bekarlığa veda edip evliliğe ilk adımlarını atacaklar.
İLK DÜĞÜN HENDEKTE
19Eylül cumartesi günü bu yıl klasmanda Ulusallığa terfi eden Yunus Aytekin Atabek başarılı sezon başlangıcının içine birde hayatının en mutlu anını yerleştirdi. Y. Aytekin Atabek cumartesi günü hayatını Sümeyye Atabekle birleştirecek. Hendekteki düğün saat 19 ile 23 arası Hendek Düşler Kır bahçesinde gerçekleşecek.
İKİNCİ DÜĞÜN SERDİVANDA
20 Eylül cumartesi günü bu sefer hakemler son yıllarda hakemlikte önemli bir çıkışa imza atan Serhat Dönmezsin düğününde bir araya gelecekler. Serhat Dönmez saat 19.00 da başlayacak düğün merasiminde hayatını Serdivan Kapalı Spor mevkisinde yer alan Mehmet Akif Ersoy caddesindeki Moon Davet salonunda BeyzaGüven ile birleştirecek. Serhat Dönmez bir zamanlar Sakarya amatör futbolunda iyi kaleciler arasında yer alan Zeki Dönmezin oğlu olduğunu buraya not olarak düşerken Hem Y. Aytekin Atabeke ,hem de Serhat Dönmeze yapacakları evlilikte Spor servisi olarak bir ömür boyu Mutluklar dileriz.
