hacklinksakarya escortSakarya escortHealthSapanca escortSapanca escortsakarya escortsakarya escortsakarya escortDubai escortsBatumi escortsKosovo escortsCyprus escortsAthens escortsAlbania escortsSkopje escortsİstanbul escortsAlanya escortsAnkara escortsAntalya escortsBodrum escortsBursa escortsFethiye escortsİzmir escortsCasibom güncel girişDinamobet güncel girişKıbrıs escortKıbrıs escort bayancyprus escortsescort in cypruskıbrıs masöz escortkıbrıs vip escortkıbrıs üniversiteli escortkıbrıs türbanlı escortkıbrıs grup escortkıbrıs cimcif escortkıbrıs rus escortkıbrıs ukraynalı escortgirne escortlefkoşa escortlimassol escortsnicosia escortskyrenia escortsayia napa escortskıbrıs rus escortkıbrıs ukraynalı escortkıbrıs outcall escortkıbrıs gece hayatı 2025ayia napa gece hayatıgirne gece hayatılimassol gece hayatıcastle club ayia napabiyax night clubkıbrıs trans escortkıbrıs arap escortkıbrıs anal escortCasibom güncel girişTekirdağ escortYalova escortSamsun escortKonya escortFethiye escortBodrum escortKuşadası escortÇanakkale escortTrabzon escortMarmaris escortMarmaris escortMardin escortizmir escortTrabzon escortsapanca escortsapanca escortsapanca escortsapanca escortsapanca escort
  1. Haberler
  2. Haberler
  3. Büyükşehir ticari taksi durak yerlerinin işletilmesi için ihaleye çıkıyor

Büyükşehir ticari taksi durak yerlerinin işletilmesi için ihaleye çıkıyor

featured

Büyükşehir ticari taksi durak yerlerinin işletilmesi için ihaleye çıkıyor

Büyükşehir Belediyesi, şehrin muhtelif noktalarında bulunan 11 ticari taksi durak yerinin işletilmesi için ihaleye çıkıyor. Mülkiyet hakkı Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan durak yerlerinin ihalesi açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek. 16 Mayıs’ta ilki yapılacak olan ihaleler için Gelirler Şube Müdürlüğü’nden ayrıntılı bilgi alınabiliyor.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin muhtelif noktalarında hizmet verecek olan ticari taksi durak yerlerinin işletilmesi için ihaleye çıkıyor. Toplamda 11 ticari taksi durak yeri için gerçekleştirilecek ihalelerin ilki, 16 Mayıs Salı günü yapılacak. 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesine göre açık teklif usulü ile yapılacak olan ihaleler için şartname ve ekleri, Büyükşehir Belediyesi Gelirler Şube Müdürlüğü’nden temin edilebilecek. İhaleye katılmak isteyen isteklilerin, ihale günü saat 12:30’a kadar belirtilen evrakları eksiksiz bir şekilde hazırlaması ve idareye teslim etmesi gerekecek.

 

Ayrıntılı bilgi Gelirler Şube Müdürlüğü’nde

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ihaleye dair yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin muhtelif lokasyonlarında ticari taksi durak yerlerinin işletilmesi için ihaleye çıkılacaktır. 16 Mayıs Salı günü gerçekleştirilecek ilk ihalede, Cadde 54 Taksi Durağına 12 plakalık, SEAH Taksi Durağına 5 plakalık ve Kampüs Taksi Durağına 10 plakalık işletme hakkı ihale edilecektir. 17 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecek ihalede ise Yazlık Taksi Durağına 10 plakalık, Ramada Otel Taksi Durağına 3 plakalık, Beşköprü Taksi Durağına 6 plakalık ve Arifiye İstasyon Taksi Durağına 3 plakalık işletme hakkı ihale edilecektir. 23 Mayıs Salı günü gerçekleştirilecek son ihalede ise, Erenler Çaybaşı Taksi Durağına 6 plakalık, Akyazı AVM Taksi Durağına 6 plakalık, Akyazı Terminal Taksi Durağına 5 plakalık ve Kocaali Bizim Taksi Durağına 5 plakalık işletme hakkı ihale edilecektir. İhaleye katılmak isteyen istekliler, ayrıntılı bilgi için Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gelirler Şube Müdürlüğü’ne başvurabilir” ifadeleri yer aldı.

Büyükşehir ticari taksi durak yerlerinin işletilmesi için ihaleye çıkıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.