Essen

Essen

  1. Haberler
  2. İlçeler
  3. Serdivan Haberleri
  4. Başkan Alemdar’ın Regaip Kandili Mesajı

Başkan Alemdar’ın Regaip Kandili Mesajı

featured

Başkan Alemdar’ın Regaip Kandili Mesajı

 

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Alemdar mesajında, mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandilinin tüm İslam alemine birlik, beraberlik, sevgi, barış ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.

 

Regaip Kandilinin insanları birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran, insanoğlunun gönül dünyasının da aydınlanmasına vesile olan mübarek bir gece olduğuna dikkati çeken Başkan Alemdar, “Üç ayların da başlangıcı olan Regaip Kandili, insanoğlu için manevi bir fırsattır. Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edildiği bu müstesna geceyi bir kez daha hep birlikte eda etmenin mutluluğunu yaşayacağız.” dedi.

 

 

Başkan Alemdar, “Birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ve dayanışmaya daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu mübarek günlerde insani ve ahlaki meziyetlerin de yaygınlaşmasına çaba göstermeli, yaptığımız hatalardan dönmeyi bilerek bir an önce tövbe etmeliyiz. Bu düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin mübarek Regaip Kandili’ni kutlar, bu kutlu gecenin insanlığa ve tüm İslam alemine huzur, barış ve hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

Başkan Alemdar’ın Regaip Kandili Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.