1. Haberler
  2. Haberler
  3. 10 yıldır farkındalığı arttırmak için çalışıyorlar

10 yıldır farkındalığı arttırmak için çalışıyorlar

featured

Toyota Boshoku 10 yıldır çocukların emniyet kemeri konusundaki farkındalığını arttırmak için sosyal sorumluluk etkinlikleri düzenliyor.

Sakarya Voleybol Spor Kulübü sponsorlarından Toyota Boshoku trafikte emniyet kemeri farkındalığına dikkat çekmek adına Serdivan Spor Salonunda “Arka koltuk da emniyet kemerinin önemi” etkinliği düzenledi.

Semiha Topçu, Yusuf Toç, Emre Bulgurcu, Ayako Tajima tarafından yetişkinlere yönelik düzenlenen organizasyonda; arka koltuklarda kullanılmayan emniyet kemerinin can kurtardığına yönelik bilimsel gösteri ve kanıt da bulunarak, fiili olarak eğitimeler eşliğinde ortaya koyuldu.

Başkan Bektaş teşekkür etti

Maç sponsoru Toyota Boshoku’yu da tebrik eden Sakarya Voleybol Kulübü Başkanı Ömer Bektaş; “Toyota Boshoku Türkiye sosyal sorumluluk projesi kapsamında farkındalık yaratarak ‘Emniyet Kemerinin Kullanımı’  ile ilgili sporseverlere verdiği bilgiler için Semiha Topcu, Yusuf Toç, Emre Bulgurcu, Ayako Tajima ve tüm çalışma arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

10 yıldır farkındalığı arttırmak için çalışıyorlar

10 yıldır farkındalığı arttırmak için çalışıyorlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!