Essen

  1. Haberler
  2. Eğitim
  3. 23 Nisan Kutlamaları Çelenk Sunma Töreniyle Başladı

23 Nisan Kutlamaları Çelenk Sunma Töreniyle Başladı

featured

23 Nisan Kutlamaları Çelenk Sunma Töreniyle Başladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 106. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Sakarya’da düzenlenen kutlamalar, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreniyle başladı.

Törende İl Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş ve öğrenciler tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Programa protokol üyeleri, il yöneticileri, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından sona eren törende, milli egemenliğin simgesi olan bu anlamlı gün bir kez daha gururla yad edildi.

23 Nisan Kutlamaları Çelenk Sunma Töreniyle Başladı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!