Sakaryaspor’dan 11 imza tamam.

featured

Sakaryaspor’da yeni yönetim sil baştan yeni bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Yeşil Siyahlılar kongreden kısa bir süre sonra 11 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Yeşil Siyahlılar şu ana kadar sağbek Oğuz Yıldırım, solbek Onur Karakabak, Hurşit Taşçı, orta saha oyuncuları Oğuz Kocabal, Savaş Yılmaz, Serkan Odabaşoğlu, İrfan Akgün, Mehmet Özdıraz, kanat oyuncuları Kadir Arı, Onur Ramazan Toprak, Ömer Bozan ile anlaşma sağlandı.

 

TÖREN GERÇEKLEŞTİ

Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ve 11 oyuncudan 9’u katıldı. Kadir Arı ve Oğuz Yıldırım askerde oldukları için törende yer almadı. Teknik Direktör Ercüment Coşkundere’nin yanı sıra anlaşılan Onur Ramazan Toprak, Hurşit Taşçı, Serkan Odabaşoğlu, Oğuz Kocabal, Savaş Yılmaz, İrfan Akgün, Mehmet Özdıraz, Onur Karakabak ve Ömer Bozan yeşil-siyahlı ekibimizle sözleşme imzaladı. İmza töreninde İdari Menajer Metin Çerlik ve yardımcı antrenör Kazım Çupra da hazır bulundu.

Sakaryaspor'dan 11 imza tamam.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!