hacklinksakarya escortSakarya escortHealthSapanca escortSapanca escortsakarya escortsakarya escortsakarya escortDubai escortsBatumi escortsKosovo escortsCyprus escortsAthens escortsAlbania escortsSkopje escortsİstanbul escortsAlanya escortsAnkara escortsAntalya escortsBodrum escortsBursa escortsFethiye escortsİzmir escortsCasibom güncel giriş
  1. Haberler
  2. Haberler
  3. 530 araçlık katlı otopark hizmete başladı

530 araçlık katlı otopark hizmete başladı

featured

Başkan Yusuf Alemdar açıkladı:

530 araçlık katlı otopark hizmete başladı

Büyükşehir Belediyesi, otopark ihtiyacının ciddi boyutlara ulaştığı SEAH, Kadın Doğum Hastanesi ve eczanelerin bulunduğu Sağlık Kampüsü’nün karşısında inşasına başladığı 530 araçlık Katlı Otopark’ı hizmete alarak yılların sorununa nefes oldu. Müjdeyi bizzat paylaşan Başkan Yusuf Alemdar, “Uzun zamandır bölgede ihtiyaç olan bir projeyi daha hamdolsun vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Her gün binlerce vatandaşımızın şifa bulmak için geldiği, tedavi olduğu kampüsümüzde yoğunluk nedeniyle araçlarını park edemeyen vatandaşlarımız katlı otoparkımızda güvenli ve sorunsuz bir hizmet alacak. Hayırlı olsun” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehirde yıllardır eksikliği hissedilen ve ihtiyaca cevap veren bir projeyi daha bugünden itibaren 1 milyon Sakaryalının hizmetine sundu.

 

Güzel haberi Alemdar paylaştı

Uzun yıllardır tüm vatandaşların şifa için başvurduğu, tedavi gördüğü Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ve eczanelerin yer aldığı Hastaneler Kampüsü’nde yaşanan park sorununa çözüm için Büyükşehir harekete geçmişti.

 

Kampüs bölgesini hemen karşısında, eczanelerin bitişiğinde yer alan alanda 530 araçlık Katlı Otopark projesi başlatılmıştı. Başkan Alemdar, uzun süredir yoğun mesai harcanan otoparkın tamamlandığını ve tüm vatandaşların hizmetine sunulduğunu müjdeledi.

 

2 büyük hastanenin hemen yanında

İki büyük hastanenin yanında bulunan ve yetersiz kalan otoparka destek için inşa edilen katlı otopark, artık hastası olan vatandaşlara güvenli ve sorunsuz araç parkı hizmeti sunacak. Eczanelere, pikniklere ve çocuk ile kadın servislerine başvuran vatandaşlar bundan sonraki süreçte park stresi yaşamayacak ve tedavi sürecine odaklanacak.

 

“Trafik sıkışıklığına ve park sorununa çözüm olacak”

Müjdeyi paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Uzun zamandır bölgede eksikliği hissedilen bir projeyi daha hamdolsun vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Her gün binlerce vatandaşımızın şifa bulmak için geldiği, tedavi olduğu kampüsümüzde yoğunluk nedeniyle araçlarını park edemeyen vatandaşlarımız katlı otoparkımızda güvenli ve sorunsuz bir hizmet alacak. Maksimum kapasitede hizmet sunacak şekilde imar ettiğimiz projemiz, hastane kampüsünün hemen karşısında erişilebilirliği ve tedavi noktalarına yakınlığıyla çözüm konusunda önemli bir kolaylık sunuyor. Ayrıca bölgedeki trafik sıkışıklığına da büyük ölçüde çözüm olacak. Kapılarımızı açtık, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Projede son olarak çevre düzenlemeleri tamamlandı ve bu sabah itibarıyla araç kabullerine başlandı. Modern, erişilebilir mimarisiyle dikkat çeken otopark yılların sorununa çözüm oldu.

530 araçlık katlı otopark hizmete başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.