1. Haberler
  2. Haberler
  3. Başkan Alemdar, sanayi esnafıyla buluştu: “Sanayi sitelerinin dönüşümünü birlikte başarıya ulaştıracağız”

Başkan Alemdar, sanayi esnafıyla buluştu: “Sanayi sitelerinin dönüşümünü birlikte başarıya ulaştıracağız”

featured

Başkan Alemdar, sanayi esnafıyla buluştu:

“Sanayi sitelerinin dönüşümünü birlikte başarıya ulaştıracağız”

Sanayi esnafıyla bir araya gelen Başkan Alemdar, esnafın istek ve taleplerini dinledi, sanayinin dönüşümü için istişare ve ortak akıl vurgusu yaptı: “Büyükşehir Belediyesi olarak sanayi sitelerinin dönüşümüyle ilgili bir hazırlık yapıyoruz. Projemizi netleştirdikten sonra esnafımızla bir araya gelip istişare edeceğiz. Birlikteliği sağlayıp ortak akılla hareket edersek sanayimizle ilgili dönüşümü hep birlikte başarmış oluruz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Artvin Sanayi’nde sanayi sitesi esnaflarıyla bir araya geldi.

 

Günün erken saatlerinde Artvin Sanayi’ne gelen Başkan Alemdar, Sakarya Oto Sanatkârları Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Bayır ve yönetiminin yanı sıra sanayi esnafıyla çay ve simit eşliğinde sohbet etti.

 

İstişare ve ortak akıl

Sanayinin dönüşümü başta olmak üzer esnafların sorularını yanıtlayan, taleplerini dinleyen Başkan Alemdar, dirençli, sosyal, yeşil bir şehrin inşası için gayret sarf ettiklerini ifade ederek sanayi dönüşümü için istişare ve ortak akıl vurgusu yaptı.

 

Dönüşüm esnafla birlikte olacak

Nazik davetleri, sıcak karşılamaları için sanayi esnafına teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Yusuf Alemdar, “Sanayilerimiz geçiş güzergâhında olması dolayısıyla her geçen gün talep artıyor, büyüyor. Bu büyüme beraberinde bazı ihtiyaçları getiriyor. Ulaşım başta olmak üzer farklı alanlarda talepler artıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak sanayiye gelen vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde hizmet almaları, esnafımızın daha iyi şartlarda hizmet sunması için sanayi sitelerinin dönüşümüyle ilgili bir hazırlık yapıyoruz. Projemizi netleştirdikten sonra esnafımızla bir araya gelip istişare edeceğiz” dedi.

 

Birlikte hareket etme anlayışı

Hiçbir çalışma ve projede yaptık, oldu anlayışıyla hareket etmediklerini ifade eden Başkan Alemdar, “Sanayilerimizdeki sorunları esnafımız biliyor, planlamalarımızı yaparken ve hayata geçirirken de esnafımızla hareket edeceğiz. Burada en önemli husus birlikte hareket edebilme kabiliyetimizdir. Eğer bu birlikteliği sağlayıp ortak akılla hareket edersek sanayimizle ilgili dönüşümü hep birlikte başarmış oluruz. Bu vesileyle Oda Başkanımız Ahmet Bayır’a ve siz değerli esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum. Rabbim hep birlikte hayırlı işler yapmayı nasip eylesin” diye konuştu.

Başkan Alemdar, sanayi esnafıyla buluştu: “Sanayi sitelerinin dönüşümünü birlikte başarıya ulaştıracağız”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!