Essen

  1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Sakarya’da tablo vahim

Sakarya’da tablo vahim

featured

Sakarya’da tablo vahim

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre haftalık vaka sayısını açıkladı. Sakarya’da vaka sayısı önceki haftaya göre adeta patladı.
Sağlık Bakanı Koca, Twitter’daki hesabından, 1-7 Ocak arasında illere göre her 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka sayılarının güncellendiği haritayı paylaştı. Buna göre, Sakarya’da 1-7 Ocak tarihleri arasında Sakarya’da 100 bin kişide görülen vaka oranı 324.75 oldu. Bu oran bir önceki hafta 212.25 olarak gerçekleşmişti.

VAKA YOĞUNLUĞU EN ÇOK ARTAN 10 İL 1-7 Ocak arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 il ise şöyle sıralanıyor: Bingöl, İstanbul, Eskişehir, Muğla, Gümüşhane, Kırklareli, İzmir, Yalova, Ankara, Karabük. 1-7 Ocak arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 il ise şöyle sıralanıyor: Bingöl, İstanbul, Eskişehir, Muğla, Gümüşhane, Kırklareli, İzmir, Yalova, Ankara, Karabük.

 

Sakarya’da tablo vahim
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!