Abdullah Şirin, ilk ziyaretini Sapanca’da Belediye Başkanı Özen’e yaptı

featured

İşadamı Abdullah Şirin, kalabalık bir heyetle başvurduğu 28. Dönüm Milletvekili Aday Adaylığı sonrası ilk ziyaretini doğduğu, büyüdüğü İlçe Sapanca’da Belediye Başkanı Özcan Özen’e gerçekleştirdi.

Cocuk denecek yaşta dahil olduğu AK Parti’nin özünü oluşturan siyasi geleneğini şuuraltına kaydetmiş bir AK Parti genci olarak gönül verdiği partisinin kurucularından olan Sakarya ve Sapanca’da siyasi hizmetlerin içinde bulunan İşadamı Abdullah Şirin, kalabalık bir heyetle başvurduğu 28. Dönüm Milletvekili Aday Adaylığı sonrası ilk ziyaretini doğduğu, büyüdüğü İlçe Sapanca’da Belediye Başkanı Özcan Özen’e gerçekleştirdi.

Ailesi ve baba dostu büyükleri ile gerçekleştirdiği ziyaretinde, kendisine verdikleri bu desteklerden dolayı teşekkür eden Genç İşadamı Aday Adayı Abdullah Şirin; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip’e Erdoğan’ın başkanlığında, ülke ve Sakarya’ya, yerel yönetimlerle birlikte en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini söyledi. Çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Parti Milletvekili Aday Adayı Abdullah Şirin; Sakarya genelindeki yerel yönetimler ve teşkilat ziyaretlerini desteğini görüyor.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; ailesini yakından tanıdığı ve çıktığı bu yolda desteklerinin sonuna kadar yanında olacakları ifade ederek, Milletvekili Adaylığı yolunda Abdullah Şirin’e başarılar diledi…

Abdullah Şirin, ilk ziyaretini Sapanca'da Belediye Başkanı Özen'e yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!