Adafinans’tan personeline Kapadokya jesti

featured

Sakarya’nın önde gelen sigorta şirketlerinden Adafinans Sigorta;

başarısını; tüm ekibiyle birlikte ülkemizin nadide güzelliklerinden, görülmeye değer coğrafyalarından Kapadokya’ya gerçekleştirdiği moral ve iş gezisiyle pekiştirdi.

Sigorta şirketleri arasında bir ilk “Daha önce böylesi görülmedi”
Adafinans Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Ulusal; Pandemi döneminden bu yana yoğun çalışmalarından ve üstün başarılarından dolayı 19 kişilik ekibi ve çalışanların aileleriyle birlikte Kapadokya’ya motivasyon ve iş gezisi düzenledi. Türkiye’de ki sigorta şirketleri arasından düzenlediği etkinlikle bir ilke de imza atan Adafinans Sigorta; çalışanlarına güzel anlar yaşattı.

ADAFİNANS: “Başarı ekip işidir”
“#BaşarıEkipİşidir” diyerek yola çıkılan ve 3-5 Eylül arasında gerçekleşen gezi de; “müşterilerimize nasıl daha iyi hizmet verebiliriz?” sorusu üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Ürgüp, üç güzeller, göreme, Derinkuyu ve kaymaklı yeraltı şehirleri gibi doğal güzelliklerin yanında müze ve kiliseleri de gezme fırsatı bulan çalışanlar balonlarla birlikte anılarını ölümsüzleştirdiler. Hem yeni yerler görüp, gezen hem de bolca motivasyon toplayan çalışanlar Adafinans Sigorta ile çalışmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
Adafinans’tan personeline Kapadokya jesti
Adafinans’tan personeline Kapadokya jesti Sakarya’nın önde gelen sigorta şirketlerinden Adafinans Sigorta; başarısını; tüm ekibiyle birlikte ülkemizi…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!