• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Adapazarı


Aday Adayı Av. Oktay’dan, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerine ziyaret

featured

Ak Parti Milletvekili aday adayı Av. Nuri Oktay, siyasi çalışmalarına ve ziyaretlerine hız verdi.

Av. Nuri Oktay, Aday adayı çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretler yaptı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüceyi Makamında ziyaret eden Nuri Oktay, “Şehrimize büyük hizmetlerde bulunan siz değerli büyüğüm Büyükşehir Belediye Başkanımızı ziyaret ettim. Öncesinde Aday ardından da Sakarya Milletvekili seçilmem halinde yapmayı amaçladığım proje ve fikirlerimi dile getirdim. Kıymetli Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. Başkan Ekrem Yüce ise nazik ziyaretinden dolayı Av. Oktay’a çalışmalarında başarılar diledi.

Gençlere gereken önem verilmeli

Milletvekili Aday Adayı Av. Nuri Oktay, Büyükşehir Belediyesi ardından ikinci ziyaretini Erenler Belediyesine yaptı. Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ı makamında ziyaret eden Aday Adayı Oktay; “Ak Partinin kuruluşundan itibaren İl Başkanlığı dahil olmak üzere birçok önemli görevde bulunan Başkanımız Fevzi Kılıç ile aday adaylığım sürecinde çalışmalarım hakkında görüş ve fikirlerimi dile getirdim. Kendisine ziyaretimi kabul ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.  Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ise Aday Adayı Av. Nuri Oktay’a çıktığı bu yolda başarılar dileyerek yeni dönemde gençlere gerekli önemin verilmesi gerektiğini söyledi.

Alemdar, Işıksu ve Karakullukçu’ya ziyaret

Aday Adayı Av. Nuri Oktay arından sırası ile Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’yu makamlarında ziyaret etti.

Hayata geçirmek istediğim

Ziyaretlerden ardından açıklamada bulunan Av. Nuri Oktay; “14 Martta 28. Dönem Milletvekili seçimleri olacak. Başlayan milletvekili aday adaylığı sürecine bende dahil oldum. Vatanım, Milletim, ülkem ve çok sevdiğim güzel şehrimiz Sakarya için hayata geçirmek istediğim çok projelerim var. Bu projelerimi hayata geçirebilmek ve daha güzel yarınlar için değerli genel Başkanım ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda yapılacak hizmetlere katkı sunmak istiyorum. Bu sebeple bu gün değerli büyüklerim belediye başkanlarımızı ziyaret ettim. Bana gösterdikleri nazik yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Aday Adayı Av. Oktay’dan, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerine ziyaret Aday Adayı Av. Oktay’dan, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerine ziyaret Aday Adayı Av. Oktay’dan, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerine ziyaret Aday Adayı Av. Oktay’dan, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerine ziyaret Aday Adayı Av. Oktay’dan, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerine ziyaret Aday Adayı Av. Oktay’dan, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerine ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!