• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Adapazarı


Akıl oyunları atölyesinde hem eğleniyor hem öğreniyorlar

featured

Akıl oyunları atölyesinde hem eğleniyor hem öğreniyorlar

Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara yönelik düzenlenen akıl ve zeka oyunları atölyesinde minik öğrencilerin kendi yeteneklerini keşfedebilecekleri bir çok alanda oyun ve eğitimler düzenlendi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezleri’nde düzenlenen yaz kursları tüm hızıyla devam ediyor. Akıl Oyunları atölyesinde de çocuklara yönelik bir dizi eğitimler sunuluyor. Minik öğrencilerin yeteneklerini keşfedip kendilerini geliştirebilecekleri oyun eğitimlerinde, görsel zeka gelişimi, problem çözme becerisi dikkat ve konsantrasyon gelişimi gibi bir çok alanda oyunlar gerçekleştiriliyor.

 

Eğitim ve sosyal hayata katkı

Minik öğrencilerin öğrenirken eğlendikleri oyunlarda soyut ve analitik düşünme becerisi oyunları da çocuklar tarafından ilgiyle karşılanıyor. Eğitimlerde çocukların geleceğe yönelik verimliliklerine vurgu yapılarak, “Verilen eğitimler, çocukların eğitim ve sosyal hayatına oldukça önemli katkılar sunmaktadır. Ayrıca öğrencilerimizin bu oyunlarla kendi yeteneklerini keşfetmeleri gerek aileler gerekse çocuklar için gelecekte daha doğru noktaya eğilme noktasında fikir sahibi olunmasını sağlamaktadır. Özellikle bu yaşlarda verilen akıl ve zeka eğitimleri, öğrencilerin hem teorik hem de pratik alanda kabiliyetlerini öne çıkarmaktadır” ifadelerine yer verildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!