Arifiye Kalaycıspor-Vefaspor: 2-1

featured

Bölgesel Lig temsilcimiz Arifiye Kalaycıspor geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı Bilecik mağlubiyeti ile şampiyonluk yarışında çok önemli bir avantajı kaybetmişti. Kırmızı Siyahlılar sahasında konuk ettiği Vefaspor karşısında henüz birinci dakikada Emre Kelküt ile 1-0 öne geçmesine konuk ekip rağmen 26’da Ümit Can ile skora denge getirdi. İlk devre bu sonuçla sona erdi.

Kalaycıspor karşılaşmanın ikinci devresinde Berkantn golü ile sahadan 2-1 galip ayrılarak ligin son haftasına zirvenin 2 puan gerisinde ikinci sırada girdi. Kırmızı Siyahlılar ligin kapanış maçında deplasmanda Büyükçekmece Sinopspor’u mağlup etmesi halinde BAL’da şampiyon olarak. 3.Lig Terfi Play-offlarına katılma hakkı elde edecek.

Temsilcilerimizden Hendekspor sahasında konuk ettiği Çorlu 1947’i 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup ederek geçtiğimiz hafta büyük fırsat tepen Kalaycıspor’a şampiyonluk için bir fırsat daha verdi.

Arifiye Kalaycıspor-Vefaspor: 2-1

Saha: Kalaycı

Hakemler:Bekir Özcan, Ömer Koç, Muhammet Emre Vural

Arifiye Kalaycıspor: İlhan, Hakan, Emre, Errad, Berkant(Dk 83 Efe), Berk, Mertcan (Dk 65 Emre), Sercan(Dk 70 Necati), Hami, Özkan, Emre

Antrenör: Behçet Durak

Vefaspor:Süleyman, Ufuk, Alpaslan, Muhammed, Musa, Bartu, Emre (Dk 63 Nurulay), Habib, Mustafa, Ümitcan (Dk 81 Mürsel), Muhammed Emin

Antrenör:Celal Erdoğan Baysal

Goller: Dk 1 Emre Kelküt Dk 70 Berkant (Kalaycıspor) Dk 26 Ümit Can (Vefaspor)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!