Arifiye’de Yılın İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti.

featured

Arifiye’de Yılın İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti.

Arifiye Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Arifiye Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu başkanlığında yapıldı.

Başkan Karakullukçu yaptığı açıklamada; “Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Dünyadaki tüm savaşların ve acıların son bulmasını diliyor, 2024 yılının Ülkemize, Aziz Milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini temenni ediyor, yeni yılınızı en içten dileklerimle bir kez daha kutluyorum.

Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmet vermeye başladı.

İlçemizde büyük bir ihtiyacı giderecek olan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimiz ilçemizde hizmet vermeye başladı. Sadıka Sabancı Devlet Hastanemizde yapımı tamamlanan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde şu anda 7 tane doktorumuz var 3 tane daha gelecek toplamda 10 tane doktorumuzla birlikte orada tedavilerini gerçekleştirebilecekler. Ağız ve Diş Sağlığı hizmetlerinin de verilebilmesi için İl Sağlık Müdürlüğü nezdinde yoğun bir çalışmamız oldu. Bu konuda her zaman olduğu gibi bizlerden desteğinin esirgemeyen; başta Ak Parti Sakarya Milletvekillerimiz olmak üzere, İl Sağlık Müdürümüze, İlçe Sağlık Müdürümüze, Sadıka Sabancı Devlet Hastanesi Başhekimimize hocalarımıza ve emeği geçen herkese, Arifiye’li hemşerilerim adına çok çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

Spora ve Sporcuya olan desteğimiz sürüyor.

Türkiye’nin ev sahipliği yaptığı İstanbul da düzenlenen Wushu Avrupa şampiyonasında 60 kg Hilmi Raşit Akburak Yunanistan’lı rakibini yenerek Avrupa şampiyonu oldu. Spora ve Sporcuya olan desteğimiz sürüyor. Bunların sonuçlarını almak, ilçemizden Avrupa Şampiyonları, Dünya Şampiyonları çıkarmak bizleri bir hayli mutlu ediyor. Avrupa Wushu Şampiyonu Hilmi Raşit Akburak ve Antrenörü Ferhat Akburak’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Gündem dışı söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Arifiye Belediyesi Meclis Üyesi Feridun Adıyaman yeni yılın mutlu, bereketli ve huzurlu olmasını, yaşanan olumsuz durumların tersinin yaşanacağı bir yıl olmasını diledi. Meclis Üyesi Adıyaman geçtiğimiz günlerde şehit olan 12 askerimizi andı. Meclis Üyesi Adıyaman geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa müsabakasında Suudi yetkililerin Atatürk’ün olduğu T-shirt ve pankartlarıyla sahaya çıkılmasını engellemesine karşılık sahaya çıkmayan Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerini tebrik ettiklerini belirterek kupanın iki güzide kulübe birden verilmesini temenni etti.

Meclis’te 11 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!