Essen

  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Aslı Çam: Kimin Ne Olacağı Belli Olmaz!

Aslı Çam: Kimin Ne Olacağı Belli Olmaz!

featured

Sakender Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Aslı Çam, LC Haber’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Engelli vatandaşlar hakkında duyarlı ve hassas davranışları ile kamuya yansıttığı doğru ve dürüst habercilik anlayışından dolayı Levent Candan’a yürekten teşekkür eden Aslı Cam, ” Engelli dernekleri olarak amacımız reklam yapmak değil, bu tarz duyuru ve haberler ile sorunlara daha hızlı ve akıcı çözüm bulmaktır gayemiz. Engelli dernek ve vatandaşları için gösterdiği hassasiyet ve haberler için başta Levent Candan ve LC Haber Ajansı’na çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Candan, gazeteci olarak kamu hizmeti yaptıklarını ve görevleri gereği halka doğru ve dürüst haberleri aktarmaya gayret ettiklerini belirterek, “Ajans olarak engelli bireylere daha özen gösteriyoruz. Misyon faaliyetlerimizin içeriğinde engelli vatandaşlara öncelik tanıyacağımız ilkesi var. Bu bir mecburiyet değil, gönülden yapmaya gayret ettiğimiz bir hizmettir. Güzel söz ve temennileriniz için şahsım ve ajansım adına çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Aslı Çam: Kimin Ne Olacağı Belli Olmaz!
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!