BABAOĞLU: DOĞAL GAZ YILLARDIR HAYALDİ, GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜK

featured

BABAOĞLU: DOĞAL GAZ YILLARDIR HAYALDİ, GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜK

Kazımiye Mahallesi Doğal Gaz Açma Töreni’nde konuşan Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Adayı Turgut Babaoğlu, “Kazımiye mahallemize kazandırdığımız eserler var, burada birçok hizmetimizde oldu ama doğal gaz olmazsa olmazımızdı. Bugün burada yıllardır beklenen, hayali kurulan doğal gazı artık açıyoruz. Kazımiye mahallemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül’ün de katıldığı tören, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle miting havasında geçti.

Bülbül’ün yanı sıra törene, MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer İbrahimbaş, MHP Kaçep İlçe Başkanı Zübeyde Gürbüz, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Ekşi, Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi adayları, mahalle muhtarı Yaşar Devrin ve vatandaşlar katıldı.

“AGDAŞ İLE İŞ BİRLİĞİMİZ SÜRECEK”

Burada halka hitap eden Başkan Babaoğlu, “Söz verdik, sözümüzü tuttuk. Kazımiye mahallemizi seçimden önce doğal gaz ile buluşturduk. Bundan dolayı sizler kadar heyecanlı ve mutluyum. Burada yaptığımız çalışmaları, hizmetleri doğal gaz ile taçlandırmak önemliydi. Beklentinin farkındaydık. Bu süreçte AGDAŞ ile işbirliğine gittik. Yeşilköy ve Çamlıca mahallelerimizden sonra belediye olarak biz de elimizi taşın altına koyarak süreci hızlandırdık. Burada ve diğer mahallelerimizdeki doğal gaz çalışmalarının yüzde 75’lik kısmını belediye olarak biz üstlendik. Nihayetinde 7 mahallemizde doğal gaz yatırımı sağlandı. Bunun bize yaklaşık 10 milyon lira gibi bir maliyeti oldu ama biz mahallelerimizi bir an önce doğal gaz ile buluşturmayı hedefledik” dedi.

“HEDEFİMİZ İLK ETAPTA 17 MAHALLE”

Mahallelerde doğal gazın artık lüks olmaktan çıktığını belirten Babaoğlu, “Bizden önceki dönemde doğal gaz planlaması diye bir şek yok. 2013 yılından beri gündemlerinde olmamış. Biz ise 2019’dan beri programımızda olmasına karşın, gerek pandemi süreci gerekse engellemeler rağmen sonunda netice aldık. Yeni dönemde 17 mahallemize daha doğal gaz getirmeyi hedefliyoruz. Hep birlikte çok daha güzel işleri hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

BÜLBÜL: “KAZIMİYE KARARINI VERMİŞ”

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül ise Cumhur İttifakı birlikteliğinin ve gücünün Turgut Babaoğlu’nun yanında olduğunu belirterek, “Biz Turgut başkanımızın yanındayız. AK Parti Turgut başkanımızın yanında. Görüyorum ki, Kazımiye mahallemiz kararını vermiş ve Turgut Babaoğlu için burada. Allah hepinizden razı olsun. AK Parti ve MHP birlikteliği, Cumhur İttifakı bu memleketin yararınadır” diye konuştu.

ALKAŞ’TAN MAHALLE HALKINA TEŞEKKÜR

MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş’ta “Cumhur İttifakının yanında olan ve adayımız Turgut Babaoğlu’nu bağrına basan, destekleyen siz kıymetli Kazımiyeli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Doğal gaz mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun” derken, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz’de selamlama konuşmaları yaptı.

DEVRİN: 2009 YILINDAN BERİ BEKLİYORDUK

Kazımiye Mahalle Muhtarı Yaşar Devrin ise “Turgut başkanımızdan Allah razı olsun. Bugüne kadar kendisinden mahallemiz adına ne talebimiz olduysa yerine getirdi. Şu an bulunduğumuz meydanın düzenlemesi, üzerinden geçtiğimiz köprü, bu dönemde yapıldı. Doğal gaz bizim için 2009 yılından bu yana büyük bir beklentiydi. Başkanımızın gayreti ve girişimleriyle çok şükür doğal gaza kavuştuk. Şahsım ve mahallem adına Turgut başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Babaoğlu, tören sonrası MHP Grup Başkanvekili Bülbül ile birlikte Cesur ailesinin evinde doğal gazı ateşledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!