BABAOĞLU: HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

featured

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, yeni sezon hazırlıklarına yoğun tempoda devam eden BAL temsilcimiz Hendekspor’un antrenmanını ziyaret ederek, “Misafir olduğumuz bu lige bir bakıp çıkacağız. Çok çalışacağız, sizlere güveniyoruz. Hedefimiz şampiyonluk” dedi.

TANIŞMA VE MORAL ZİYARETİ

Kulüp Başkanı Murat Kaya ile birlikte mavi siyahlı temsilcimizin sentetik sahada yaptığı antrenmanı ziyaret eden Başkan Babaoğlu, Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan, teknik ekip ve futbolcularla tek tek görüştü. Tanışma ve destek amaçlı yapılan ziyarette oyunculara başarılar dileyerek kısa bir konuşma yapan Başkan Babaoğlu, “Yeni sezon öncesi yeni bir ekip, yeni bir heyecan ve vizyonla bu şehrin markası Hendekspor’a, Hendek’e hoş geldiniz. Transfer aşamalarında sizleri tanıdım. Burada olmanızdan dolayı çok mutluyum. Her birinizin kalitesi ve tecrübesi ortadadır. Sizlere güveniyoruz, her zaman her daim yanınızdayız” dedi.

“HEPİMİZ ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Yapılan transferlerle Hendekspor’un gücüne güç kattığını ifade eden Başkan Babaoğlu, “Kulüp Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, sizler, taraftarımız ve hülasa Hendek kenetlendi. Ortak paydamız Hendekspor olduğuna göre bu sezon daha farklı bir sezon yaşayacağız. Maalesef 3.Ligden Bölgesel Amatör Lige (BAL) dönüş yaptık. Ben inanıyorum ki edinilen tecrübelerle Hendekspor misafir olduğu bu ligde şampiyon olacak. Biz bu lige bir bakıp çıkacağız. Nasipse yeniden profesyonel lig mücadelemize kaldığı yerden devam edeceğiz. Hedefimiz şampiyonluk. Sizlerde hazırlıklarını bu doğrultuda yürütün. Güzel bir hazırlık dönemi geçirmenizi temenni ediyorum. Her birinize kazasız, belasız başarı dolu bir sezon diliyorum” dedi.

BİR SÜRE İZLEDİ

Babaoğlu’nun teknik ekip ve sporculara yönelik yaptığı konuşmanın ardından Hendekspor antrenmanlarına kaldığı yerden devam etti. Kulüp Başkanı Kaya ile antrenmanı takip eden Başkan Babaoğlu, daha sonra sentetik sahadan ayrıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!