• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Adapazarı


Bala çıkma yarışında Aziziye elindeki fırsatı bir Başka karasu takımına kaptırdı

featured

Bala çıkma yarışında Aziziye elindeki fırsatı bir Başka karasu  takımına kaptırdı

İpler karasunun eline geçti

Playofta Bala çıkma yarışında gecen hafta sonu Erenlerde oynanan maçlarda yaşanan sonuçlar zirve yarışında rolleri değiştirdi. Kocatöngelin As Akyazıyı , Karasu derbisinde, Karasusporun maça lider çıkan Karasu Aziziyesporu 3-1 yenmesi  sonrasında Playof içine farklı hesaplar yükledi. Ferizlisporun  Pamukova İzlogu 1-0 yenmesi sonrası dört takım 6 puanla farklı hesaplar eşliğinde Salı Programına klitlendiler. HABER VE ANALİZ NAZIM AKTÜRK

KARASU  BİR ADIM ÖNE ÇIKTI( AZİZİYE ÇOK KAÇIRDI)

Karasu derbisinde  üç puanlı Karasuspor altı puanla maça çıkan K.Aziziyespor önünde çok pozisyon vermesine karşın  Kutayla 1-0 öne geçti. Karasu Aziziye bu şok gole hemen penaltıdan Aykut Közle karşılık verdi ve ilk yarı 1-1 bitti. İkinci yarı Karasu Aziziye karşı karşıya pozisyonlarla ablukaya aldığı karasu kalesinde gol bulamayınca Berkan kartalla karasu öne geçti. 2-1 Karşılaşmada son sözü Kaan İskender penaltıdan söyledi ve Karasuspor 3-1 lik galibiyetle Bala çıkmak adına son iki maç için ipleri ,K. Aziziyeden alıp kendi eline geçirdi. Bu maçın hikayesi içine atamayana atarlar yakıştırmasını eklemek  ,seyrettiğimiz maçın özeti olabilir.

KOCADÖNGEL BENDE VARIM DEDİ

Playofa Pamukova İzlogu 2-1 yenerek başlayan ,ikinci maçta Ferizliye yenilen Kocadöngel As Akyazı galibiyetiyle Bala çıkma hesapları içine ismini yazdıran üçüncü takım oldu. Kocadöngel Cumartesi gün Erenlerde Karasu galibiyetiyle moral bulan As Akyazısporu Batuhan, Ensar ve Hakanın attığı gollerle 3-1 yenerek karasu Aziziye maçına umut yükledi. Bu galibiyetle Kocadöngel bu yarışta bende varım mesajını rakiplerine gönderdi.

FERİZLİ ACILDI

Bala çıkma yarışında Playofa Karasu karşısında aldığı 2-0 lık yenilgi ile başlayan Ferizlispor Ekrem Karaberberde iki maçıda kazandı. Yeşi Beyazlılar Kocatöngeli 2-0 le geçtikten sonra Cumartesi günüde Pamukova İzlogu ikinci yarıda Eminin attığı tek golle 1-0 yenerek, zirvede kendinden daha avantajlı takımların kendi aralarındaki yapacakları maçlarda alacakları sonuçlara kilitlendi.

SALI GÜNÜ GÖZLER KARAMANDA ( KARASU FOVARİ AMA..)

Playofun 4 maçlardaki programı içeresinde neler var? Karasu Aziziyesporu yenerek avantajlı konuma gelen Karasuspor ,Karamanda Playofta hayal kırıklığı yaşayan puansız Pamukova İzlog ile oynayacak. Bu maçın favori kantarında bu güne kadar alınan sonuçlara göre karasuspor üç puana daha yakın. Karasu puan kaybı yaşarsa  K. Aziziyeyi yenerek yakaladığı avantajlı konumu tehlike içine iter.

KOCA TÖNGELMİ K AZİZİYEMİ ? ( TAMAMMI DEVAMMI )

Kocatöngel As Akyazı galibiyetiyle tekrar ayaklandı. K.Aziziyespor ise çok gol pozisyonuna girdiği maçta Karasuspora 3-1 kaybedince  elindeki avantaja Karasudan sonra Kocatöngelide ortak etti. KOCA TÖNGELMİ K AZİZİYEMİ ? ( TAMAMMI DEVAMMI )

Kocatöngel As Akyazı galibiyetiyle tekrar ayaklandı. K.Aziziyespor ise çok gol pozisyonuna girdiği maçta Karasuspora 3-1 kaybedince  elindeki avantaja  Karasudan sonra Kocatöngelide ortak etti. Yarın oynanacak olan karşılaşmada iki, takımında puan kaybetme lüksü yok. Kocatöngel moralli,Aziziye ise çok pozisyon ürettiği maçta karasuspora yenilmenin verdiği moralsizle bu maça çıkacak. . Karasu Aziziye Kocatöngel maçını kazanırsa ,Karasunun puan kaybını bekleyecek. Kocatöngel kazanırsa  son hafta oynanacak olan Karasuspor Kocatöngel maçı Bala çıkacak takımı belirlemek adına final olabilir.

FERİZLİ UMUDA SARILDI

Playofa Karasu yenilgisiyle başlayan Ferizlispor üst üste Kocatöngel ve Pamukova İzlog maçlarını kazanarak bir umut zirveye tutundu.  Rakiplerine göre Bala çıkma hayali matematik hesapları  içinde azda ols,a Ferizlisporun da şansının olduğu bir futbol gerçeği  olarak Salı programı içinde yer alıyor. Yarın oynanacak olan As Akyazı maçında  üç puan için Ferizli bir adım önde . As Akyazı Kocatöngel yenilgisiyle  idda kulvarının dışında kaldı. .

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!