Başkan Alemdar Ziyaretlerine Devam Ediyor

featured

Başkan Alemdar Ziyaretlerine Devam Ediyor

 

Beşköprü ve Otuzikievler Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Alemdar, “Şehrimiz 14 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize çok büyük teveccüh gösterdi. Destek veren tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. İnşallah 28 Mayıs’ta da Sayın Cumhurbaşkanımıza desteğimizi artırarak sürdüreceğiz” dedi.

 

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, teşkilat üyeleri, meclis üyeleri ve muhtarlar ile birlikte ilçede teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Alemdar ve Erken, bir dizi ziyarette bulunarak Beşköprü ve Otuzikievler Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Desteğimiz Artarak Devam Edecek

 

Programda konuşan Başkan Alemdar, “Şehrimiz 14 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize çok büyük teveccüh gösterdi. Pazar günü yine hep birlikte destek olmak için sandığa giderek oyumuzu kullanacağız. İnanıyorum ki, milletimiz sandıkları patlatarak tarihi bir oy farkı ile Türkiye Yüzyılı’nın kapılarını açacaktır. 28 Mayıs’ta da pusulada güven ve istikrardan taraf olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza desteğimizi artırarak sürdüreceğiz” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!