BAŞKAN BABAOĞLU PERSONELİYLE İFTARDA BULUŞTU

featured

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, belediye personeliyle iftarda buluştu. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül’ün de katıldığı iftar programında konuşan Babaoğlu, çalışanlardan övgüyle söz ederek, “5 yılda üretimde ve hizmette rekorlar kıran kadromuzla beraberiz, alkışı benden fazla çalışanlarımız hak ediyor” dedi.

“Biz Büyük Bir Aileyiz” temalı iftar programında, belediye çalışanları ve aileleriyle buluşan Başkan Babaoğlu, pandemi, havai fişek patlaması ve afetlerle 2,5 yıla yakın zaman ve enerji kaybı yaşandığını, buna rağmen büyük bir hizmet seferberliğine imza attıklarını ifade etti.

“BÜYÜK BİR AİLE BİLİNCİYLE ÇALIŞTIK, ÜRETTİK, BİRLİKTE BAŞARDIK”

Belediye personeline teşekkür eden Başkan Babaoğlu, “Büyük bir aile bilinciyle çalıştık, ürettik ve hep birlikte başardık. Şantiye sahasından, temizlik işlerine, teknik personelden sahadaki ekiplere tüm çalışanlarımızın gayretiyle, tüm olumsuzluklara rağmen üretimde ve hizmette rekorlar kırdık. Çalışanlarımızı ayakta alkışlıyorum. Vatandaşımıza hizmet yolunda üstlendiğimiz vazifeyi layıkıyla yerine getirme uğraşında olduk. İnşallah önümüzdeki dönem de hizmetlerimizi arttırarak devam ettirme niyetindeyiz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

BÜLBÜL: “ARTIK ÇALIŞANLARIN HAKLARINI VEREN BİR BELEDİYE VAR”

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül ise, konuşmasında işçi hakları konusuna değinerek, “Hendek Belediyesi bugün çalışanlarının haklarını en üst seviyede vermeye çalışan bir belediyedir. Geçmiş dönemlerde çalışanların mesailerini dahi alamadığı bir belediyeden bugün tüm hak edişleri çalışanlarına veren bir belediyeye dönüştü Hendek Belediyesi. Bu yönüyle de takdiri hak eden Turgut Başkanımızı kutluyorum. Çalışanların mutlu olduğu yerde verim yükselir, kaldı ki bu dönem yapılan hizmetler ortadadır. Hepinizi tebrik ediyor, ailelerinizle sağlıklı ve huzurlu yaşam diliyorum” ifadelerini kullandı.

YOĞUN KATILIM

Aşk-ı Ala Düğün Salonu’nda düzenlenen programda, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, AK Parti İlçe Başkanı Adem Öz, MHP Kaçep Başkanı Zübeyde Gürbüz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Ekşi, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz, AK Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Ömer İbrahim Baş ve Cumhur İttifakı Meclis üyesi adayları da yer aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!