BAŞKAN BABAOĞLU’DAN 23 NİSAN MESAJI

featured

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılış yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

103 YILLIK GURUR VE ÇOŞKU

Bu önemli günün Atatürk tarafından Türk Milletinin egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edildiğini vurgulayan Başkan Babaoğlu, “23 Nisan, Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediği, “Ya istiklal Ya Ölüm!” parolasıyla egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından birisidir. Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin onlara olan güveninin ifadesidir. Milli iradenin temsil makamı TBMM’nin açılışının 103. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, her yıl olduğu gibi bu yıl da coşku ile hep birlikte kutlayacağız. 23 Nisan’da hepimizin öncelikli görevi bu önemli günde bir yandan bayram coşkusunu yaşarken bir yandan da çocuklarımıza, kendilerine emanet edilen değerleri ve emanetlerin büyüklüğünü anlatmalıyız. Anlatmalıyız ki, gelecek kuşaklar uyanık, kararlı ve bilinçli olabilsinler. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yarının gözüyle bakıyor, atalarımızın emaneti olan bu güzel ülkeyi geleceğe taşıyacaklarına inanıyoruz.

SAYGIYLA ANIYORUZ

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, ‘Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ilk meclisimizin mebuslarını, milli mücadele kahramanlarını ve aziz şehitlerimize rahmetle anıyorum” dedi.

ÇOCUK ŞENLİĞİNE DAVET

Başkan Babaoğlu ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 23 Nisan Pazar günü 12.00 ile 19.00 saatleri arasında Belediye Otopark Alanında ücretsiz bir şekilde düzenlenecek olan  ’23 Nisan Çocuk Şenliği’ne aileleriyle birlikte tüm çocukları davet etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!