• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Adapazarı


BAŞKAN BABAOĞLU’NDAN ŞEHİT YAKINLARINA ANLAMLI ZİYARET

featured

BAŞKAN BABAOĞLU’NDAN ŞEHİT YAKINLARINA ANLAMLI ZİYARET

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü vesilesiyle Milli Savunma Bakanlığı verilerine göre Hendek’te ikamet eden Çanakkale Şehitlerinin yakınlarına ziyarette bulunup Türk Bayrağı, Kur’an-ı Kerim ve Şehitlerin adının yazılı olduğu künye hediye etti.

TEK TEK ZİYARET ETTİ

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü vesilesiyle Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Milli Savunma Bakanlığı verilerine göre Hendek’te ikamet eden Çanakkale Şehitlerinin yakınlarına ev ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Babaoğlu’na MHP Hendek KAÇEP Komisyon Başkanı Zübeyde Gürbüz, Hendek Belediyesi Meclis Üyesi Nigar Görüm ve Şehit ailelerin bağlı bulundukları mahallelerin muhtarları eşlik etti.

TÜRK BAYRAĞI, KUR’AN-I KERİM VE KÜNYE

Milli Savunma Bakanlığı verilerince Sivritepe, Yeşilyurt, Aktefek, Soğuksu ve Kocatöngel mahallelerinde ikamet eden Çanakkale şehitlerinin yakınlarına evine ziyarette bulunuldu. Başkan Babaoğlu yapmış olduğu ziyaretlerde şehit yakınlarına Kutsal emanetimiz olan Kuran-ı Kerim, Türk Bayrak’ı ve Şehitlerin adının yazılı olduğu künye hediye ederken, şehit yakınlarıyla uzun süre sohbet ederek hal hatırlarını sorup, istek ve şikayetlerini dinleyerek ekiplere talimat verdi. Yakınlarına ulaşılamayan şehitlerimizin adına Türk Bayrağı, Kur’an-ı Kerim ve Şehitlerin adının yazılı olduğu künye mahalle muhtarlarına teslim edildi.

BAŞKAN BABAOĞLU: HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Başkan Babaoğlu yaptığı ev ziyaretinde; “Milli mücadelenin ilk ateşinin yakıldığı Çanakkale Zaferiyle milletimiz; vatan sevgisini, cesaretini, azmini, kahramanlığını ortaya koymuştur. Çanakkale destanı; Türk’ün yenilmezliğini, Mehmetçiğin azim ve iradesini tüm dünyaya göstermiş olması açısından da oldukça önemlidir. Bu destanın her satırında; isimsiz kahramanlar ve insanlık onuru vardır. Canlarını feda ederek “Çanakkale Geçilmez” dedirten, kahraman gazilerimiz ve aziz şehitlerimiz, milletimizin vatan, bayrak, istiklal ve hürriyetleri uğruna neler yapabileceğini tüm dünyaya göstermişlerdir. Bu vatan için canlarını seve seve veren şehitlerimiz, emsalsiz özverileriyle, milletimizin değerlerinin ne kadar sağlam ve güçlü olduğunu tarih boyunca ispatlamışlardır. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve emanet edilen bu kutsal vatan topraklarının korunması ve bayrağımızın dalgalanması için birlik, beraberlik ve bütünlük içinde verilen mücadeleyi millet olarak idrak etmek, gelecek nesillere bu bilinci aktarmak ve bu kutsal toprakları bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde devretmektir. Türk Milleti, şehitlerimizin ve gazilerimizin değerini daima bilmiştir. Onları asla unutmamıştır ve unutmayacaktır. Ben bu duygularla; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanını canından aziz bilen kahraman şehitlerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyorum. Siz kıymetli şehit yakınlarımıza da Kutsal emanetimiz olan Kuran-ı Kerim, Türk Bayrak’ı ve Şehitlerimizin adının yazılı olduğu künye hediye etmek istiyorum. Sizlerin istekleri bizlerin baş tacıdır. Her zaman sizlerin emrindeyiz. Bir telefon kadar uzağız. Kapımız sizlere sonsuza kadar açıktır” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!