Başkan Bektaş’tan önemli açıklamalar

featured

‘’Türk Kadınları tüm dünyaya haykırıyor… EN İYİSİ BİZİZ.. Hayalinde başarı olan çocukların yol göstericisi olmak için sorumluyuz. !!’’ mesajını paylaşan Sakarya Voleybol Kulüp Başkanı Ömer Bektaş’tan çok önemli açıklamalar geldi.

İmkân verildiğinde Türk kadınlarının neler yapabileceği Dünya Boks Şampiyonasında Altın kupa kazanmayı başararak gösteren Kadın Boks Milli Takımımızı örnek gösteren, ilimiz başarılı spor ve siyaset adamı Ömer Bektaş, kulüp başkanlık sıfatıyla şehre çağrı da bulundu. Öncelikle Boks ringinde istiklal marşımızı okumayı başarıp gururumuz olan Kadın Boks Milli Takımımızı tebrik ediyor ve kutluyorum. Kadınlar fırsat ve destek verdiğinde neler yapabileceğini tüm ülkeye ve dünyaya gösterdi”

Başkan Bektaş’tan önemli açıklamalar

Hepimiz sorumluyuz

Sakarya’nın sultanları 1. Ligde adından başarılı şekilde söz ettirmiş ve Sultanlar Liginin direğinden dönmüştü. Kısıtlı imkanlarla büyük bir başarıya imza atarak dev rakiplerine kök söktürdüğü geçen sezonun ardından bu defa hedef Play-Off ve şampiyonluk. Şehrin tanıtımı, spor da ki başarılar o ilin tanıtımının ve sosyal oluşunun en önemli unsur olduğunu hatırlatan Kulüp Başkanı Ömer Bektaş “hepimizin, tüm şehrin sorumluluğunda olan bir takımımız var. Kadınlar işimize geldiğin de baş tacımız diyoruz ama sadece sözde kalıyor. Hepimizin sorumluluğun da olan başarılı kadın voleybol takımımız var

Zorlu bir sezon bizi bekliyor. Hiçbir beklentimiz olmadan bu büyük yükü sırtımıza aldık fakat ben ve dostlarım da epey yıprandık, yorulduk. Yeni sezonda hepimizin, tüm şehrin sorumluluğudur. Bizlerde taşın altına gövdemizi koyarak, yakın dostlarım ve değerli arkadaşlarımla Sakarya Voleybolu Dünyanın en prestijli ligi olan Sultanlar Ligine çıkartmak hedefindeyiz. Hatta bir adım daha ileri giderek ilimizi ve ülkemizi ulusal arena da temsil etmek istiyoruz. Önümüzde zorlu yeni bir sezon var. Maliyetler çok yüksekti ve daha da yükseldi. Şehrin önderlerine buradan seslenmek istiyorum. Gelin bu bayan voleybol takımımızı hep berber Sultanlar Ligine çıkartalım” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!