BAŞKANA BİR SANDALYE !

featured

Eyüpspor maçı dramatik şekilde biterken tribünler buz kesti…Yedek kulübende skoru değiştirecek yada oyunu domine edecek adam yoksa işin zor.
Matematik ortada…Eyüp takımında bunlar fazlasıyla vardı..Ancak onlar bunun sıkıntısını sezon boyunca yaşadı…Böyle bir takımda oynamayan küser..Nitekim Eyüp takımı seri mağlubiyetler yaşadı. Ama final oynamayı bilen oyuncular bize aslan kesildi…Bizde zaten ligin tadını çıkartmıyor muyduk..
Unutalım gitsin…Birde eski baskanlardan birine maç öncesi maça gelecek misin başkanım diye sordum..Bu kulüpte başkanlık yaptım stadyumda bir sandalyem bile yok…Şeref tribününe gelip beni içeri alın mı diycem dedi..Ağzım açık kaldı tabi ki .. Gelmedi takibi ki maçada….Aksam haberlerde Galatasarayı izledim eski başkanlar sembolik beton dökerek tesis temel attıyorlar hep birlikte…Biz daha bu kulüpte başkanlık yapmış kişilere stadyumda bir sandalye bile veremiyoruz….

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!