Basketbolde Kızlarda Ant şampiyon

featured

Basketbolde Kızlarda Ant şampiyon

Basketbolde U 14 erkeklerden sonra, beş takımın mücadele verdiği Kızlardada şampiyon belli oldu. Antspor ( A-B ) Anadolu Basket , 54 Gençlik ve Basketbol Ada takımlarının katılımı gerçekleşen Pota altı kızlar mücadelesinde tüm maçlarını kazanan  Antspor ( A ) gecen yıl olduğu gibi yine bu yaş katogorisinde şampiyon olarak Kızlarda  bu yaş grubunda ilimizi dışarıda temsil etmeye hak kazandı. Basketbol U 14Kızlar karşılaşmaları 12 Kasımda oynanan Antspor ( A ) Anadolu Basket 45-36 biten Pota altı mücadelesiyle noktalanırken ,bu karşılaşma öncesi oynanan pota altı mücadelesinde 54 Gençlik kızların en zayıf halkası Basketbol Adasporu 39-3 yendi. Haber Nazım Aktürk

ENES ERKAN ŞAMPİYONA KUPASINI VERDİ

Müsabakalar bitiminde her zaman olduğu gibi derece yapan takımlara ayrılan ödül töreni devreye girdi. Ödül töreninin içinde yer alan Karatede bir zamanlar Avrupa ve Dünya şampiyonlukları olan Enes Erkanın yer alamsı şampiyonluk akşamının rengi oldu. Enes Erkan şampiyon Antspor ( A ) takımına kupasını Basketbol İl temsilcisi Mehmet Menmiş Güzeldal ile birlikte verdiler. Ödül töreninde Basketbol İl tertip kurulu üyesi ve Matematik öğretmenlerimizden İlker Yıldızda yer aldı. Tören bitiminde katılımcı takımlar birlikte resim verdiler.

Basketbolde Kızlarda Ant şampiyon Basketbolde Kızlarda Ant şampiyon Basketbolde Kızlarda Ant şampiyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!