Basketbolde Pota altı kızlara kaldı

featured

İlk şampiyon Andspor

Basketbolde poa altına kızlar indi. Beş takımın katlımı ile yapılan U 16 la Kızlar Basketbol liginde  şampiyon  gecen hafta yapılan karşılaşmaların ardından belli oldu.  Organizasyona A lı B li katılan  Andspor  A takımı ile şampiyonluğu kucakladı.U 16 kızlarda ikinci Sakarya Basketbol,3 Andspor ( B) 4 Asaş ,beşinci Sakarya Basket oldu.

ÖDÜLLERİ KİMLER VERDİ ?

U 16 Kızlar liginde  musabakalın bitiminin ardından  her zaman olduğu gibi takımlara kupa ve madalya verildi. Birinci olan Andspora şampiyonluk kupasını Basketbol İl Temsilçisi  Mehmet Güzeldal, ikinci olan takıma  kupasını Basketbol İl Hakem kurulu üyesi  tarkan Meriç, üçüncü olan takıma Adabask  Yönetiçisi İlker Yıldız,4 olan takıma Asaş Başkanı Hakan Salim,beşinci takıma ise ilimizin deneyimli hakemi  Hüseyin Yüksel sarı verdi.

Kızlarda U 18 stard aldı

Basketbolde  U 16 kızlar liginin ardından Pota altına U 18 kızlar geldi. Düzce Atletik,Andspor ( A-B) ve Anadolu Basketin katılımı ile yapılan organizasyonda takımlar ,Cuma akşamı ikinci maçlarını oynadılar. U18 kızlardailk maçta iddalı Andsporu 75-67 yenen Düzce  Atletik  ,Hasan Hüseyin Sarı,Talip Kocaözün yönettiği karşılaşmada  Anadalu Basketide  65-51 yenerek ikide iki yaptı. Basket akşamının diğer maçında Andspor ( A ) Andspor ( B) ile oynadığı karşılaşmayı  81- 37  kazandı.

Küçük Kızlar Balıkesirde sınav verecek

Basketbolde U 14 lerde İl birincisi olan Andspor ile Erkeklerde  bir ve iki olan Gelişimspor ile  Asaş takımları  8 Şubatta Kırklarelinde pota altında olacaklar. Temsilçilerimiz bu karşılaşmalar için bu gün yola çıkacaklar ve Salı günü pota altında  ilk sınavlarını verecekler.  Kızlarda andspor  aynı gün Balıkesirde pota altında ilk maçını oynayacak.

Basketbolde U 16 larda şampiyon olan Andspor A gruplarda ilk maçını yarın Balıkesirde oynayacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!