Belediye Başkanı Alemdar coşkulu kalabalığa Offrod aracı üstünden seslendi

featured

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Cumhurbaşkanlığı seçimi ardından kutlama için sokaklara dökülen vatandaşlara Alemdar’da Offrod aracı üstünden seslendi. Alemdar; “Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtik. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ardından yurt genelinde gerçekleşen kutlamalara Serdivan’da duyarsız kalmadı. İlçe halkı AK Parti ve Türk Bayrakları ile İlçe sokak ve caddelerinde “Cumhurbaşkanı Erdoğan” sloganları eşliğinde kutlamalara katıldı. Vatandaşın coşku dolu kutlamalarına Serdivan Belediye Başkan Yusuf Alemdar’da, beraberinde ki; AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken; MHP Sedivan İlçe Başkanı Yaşar Kara, Yeniden Refah Partisi Serdivan İlçe Başkanı Ebubekir Erbakan Yaşar, AK Parti  Serdivan İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Haldızoğlu ve AK Parti Serdivan Gençlik Kolları Başkanı Sinan Düman ile eşlik etti.

Cumhurbaşkanlığı seçiminden 1 gün önce Genç İşadamı Aykut Saban müzikli destek verdiği Ford Renger (Off-Road) aracı bu sefer Serdivan’da miting aracı oldu. Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’da Offrod aracı üstünden yaparak, İlçe halkına teşekkür konuşması yaptı.  Başkan Alemdar; “Mayıs seçimlerinde TBMM üstünlüğünü Cumhur İttifakı olarak elde ettik. Ancak Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı. Cumhur İttifakının tüm paydaşları, sandık görevlileri, gönüllüler, teşkilatlar aralıksız durmadan çalıştık. Ve çok şükür bugün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtik. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyoruz. Vatanımıza, milletimize ve Türk-İslâm alemine hayırlı olsun. Kazanan hep birlikte Büyük Türk Milleti ve Türkiye olmuştur.” diye konuştu. Kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

 

.Belediye Başkanı Alemdar coşkulu kalabalığa Offrod aracı üstünden seslendi Belediye Başkanı Alemdar coşkulu kalabalığa Offrod aracı üstünden seslendi Belediye Başkanı Alemdar coşkulu kalabalığa Offrod aracı üstünden seslendi

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!