1. Haberler
  2. Gündem
  3. BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

featured

Engelliler Haftası Şenliği programı coşku içerisinde gerçekleşti. Başkan Şenol Dinç, “Engelli kardeşlerimizle güldük, eğlendik ve harika bir zaman geçirdik. Rabbim yüzlerinden gülümsemeyi eksik etmesin inşallah” dedi.

 

Erenler Belediyesi tarafından düzenlenen Engelliler Haftası Şenliği yoğun katılım ve coşku içerisinde gerçekleşti. Gerçekleşen programda tüm katılımcılar gönüllerince eğlendi. Programda katılımcılar ile yakından ilgilenen Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Hayatı paylaşmak için engel yok, biz birlikte güçlüyüz” dedi.

 

“GÜLÜMSEME EKSİK OLMASIN”

Başkan Şenol Dinç, “10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası Şenliği programımızda kıymetli çocuklarımız, kardeşlerimiz ve ailelerimiz ile bir araya geldik. Programda engelli kardeşlerimiz ile güldük, eğlendik ve harika bir zaman geçirdik. Rabbim yüzlerinden gülümsemeyi eksik etmesin inşallah. 10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası Kutlu Olsun” dedi.

BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!