Bu sene kurban vekaletleri Paylaşım Vakti Yardım Derneği’ne

featured

Paylaşım Vakti Yardım Derneği bu senede kurbanları Uganda Soroti bölgesinde keserek ihtiyaç sahibi Müslüman köylere dağıtacak. Paylaşım Vakti Derneği Başkanı Hasan Kocacık bu yılda Afrika’da kurbanların İslami kurallara göre kesimi ve gerekli ihtiyaç sahibi Müslüman köylülere dağıtımı için hazır.

Paylaşım Vakti Yardım Derneği Başkanı Hasan Kocacık yaptığı açıklamada; ‘’ Kurban mazluma Umut Olmaktır diyerek çıktığımız bu yolda Sizlerden aldığımız kurban vekaletleriniz ile kurban bağışlarınızı Afrika’nın en muhtaç bölgelerine ulaştırarak, sevinçlerine sizler sayesinde ortak oluyoruz. Belki hayatların da ilk kez eti tadacak insanların varlığından duyduğumuz derin üzüntüyü bir nebze hafifletmek için bu bayramda kurbanlarımızı Afrika’da kesiyoruz.’’ dedi.

Dünya Genelinde sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, zulüm görmüş, aç ve açıkta kalmış; savaş, tabii afet gibi sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış; evsiz, yurtsuz, tüm Müslüman kardeşlerimize yardım ulaştırmak ve bu insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmesini önlemek üzere çalışan Paylaşım Vakti Yardım Derneği tarafından yapılan açıklamalarda ise, 2500 büyükbaş hayvan kesimi yapılacağı, 17500 hissenin 500 KM. çapında tüm Müslüman köylere dağıtımının yapılacağı belirtildi. Köylerden gelen talebin 5500 büyükbaş olduğu kaydedilerek bağış yapın çağrısında bulunuldu. Vekaletle yurtdışında kurban bağışında bulunmak için ücret 1200 TL olarak belirlendi.

Vekaletle Kurban bağışında bulunmak için; https://www.paylasimvakti.org.tr/ adresinden ya da 0264 502 66 99 numaralı telefon üzerinden iletişim sağlayabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!