Büyükşehir, Sapanca’nın yeni yağmursuyu hattında çalışmalarını tamamladı

featured

Büyükşehir Belediyesi, Sapanca’nın altyapısı için projelerine her geçen gün yenisini ekliyor. İpekyolu Caddesi üzerinde başlatılan çalışmalar kapsamında bölgeye bin metre uzunluğunda yeni yağmursuyu hattı kazandırıldı.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), her geçen gün artan nüfusu ve günden güne genişleyen turizm olanakları ile Sakarya’nın tanıtımına büyük katkı sağlayan Sapanca’nın altyapısına yatırımlarını sürdürüyor. Kış aylarının gelmesi ve yağışların başlaması nedeniyle altyapı projelerini hızlandıran ekipler Sapanca İpekyolu Caddesi’nde tamamladığı çalışmalar kapsamında bölgeye bin metre uzunluğunda yeni yağmur suyu hattı kazandırdı. Tamamlanan çalışmalar ile yoğun yağışlarda oluşan su birikintisi sorunları sürücü ve yayaların güvenliği için ortadan kaldırıldı.

 

Yeni hat kısa sürede bölgeye kazandırıldı

Çalışmaların tamamlandığı proje ile alakalı kurum tarafından yapılan açıklamada, “ İlçelerimizin altyapı ihtiyaçlarına hızla cevap vermeye ve yeni projelerimizle vatandaşlarımızı buluşturmaya devam ediyoruz. Sapanca ilçemizde de yağışlarda sorun yaşayan İpekyolu Caddesi’nin sorunlarına çözüm olmaya devam ediyoruz. Ekiplerimizin özverili şekilde çalışmaları sonucunda kısa sürede tamamladığımız proje ile vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamasının önüne geçtik. Yeni hattın bölge halkına hayırlı olmasını temenni ederiz” ifadeleri kullanıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!