CHP’de tam kenetlenme

featured

CHP’de tam kenetlenme 

CHP Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent ve önceki dönem Sakarya Milletvekil Engin Özkoç Serdivan Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan ile birlikte seçim çalışmalarına katıldı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Serdivan Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan, CHP Sakarya önceki dönem Milletvekili Engin Özkoç, CHP Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, CHP Parti Meclis Üyesi Ecevit Keleş ve çok sayıda partili Serdivan’da  birlik ve beraberlik mesajı vererek gece gündüz demeden ziyaretlerini sürdürüyor.

Serdivan da vatandaş ve esnafla bir araya gelen ve birebir görüşmeler sağlayan Serdivan Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan, Milletvekili Ayça Taşkent ve Engin Özkoç,  CHP olarak yerel seçimlerinde Serdivan’da ve Sakarya’da  birlik ve beraberliğin bozulmasına kimsenin müsaade etmemesini istedi. 

Engin Özkoç: ‘’31 Mart seçimleri için arkadaşlarımızla birlikte alanlardayız. Sabahın erken saatlerinden, gecenin geç saatlerine kadar yurttaşlarla buluşmaya, kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Haklılığımızı anlatmaya çalışıyoruz. Bizler CHP’liyiz. Burada gördüğünüz bu tabloda yıllarca bu partiye onurla hizmet etmiş, bu davayı almış, taşımış insanları görüyorsunuz. Dün onlar fedakarca koşturdu, bugün bizler, yanımızda ailelerimizle beraber, eşlerimiz, çocuklarımızla beraber huzurlarınızdayız’’

Özkoç sözlerine söyle devam etti: ‘’ BugünSerdivan’dayız. Hep beraber el kaldırdık. Bugün de burada Sakarya Milletvekilimiz Sn. Ayça Taşkent başkanımız ve Serdivan Belediye Başkan adayımız Sn. Aydoğan Arslan yanımda. Bugün üzerinize düşen görev  adaylarımızın yanında yer almak. Onlara destek olmak. Gerçek Cumhuriyet Halk Partililere yakışan budur’’ 

Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Arslan, Serdivan’nın polemiklerden uzak, iş yapan bir belediyeye ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Serdivan’ın her bir noktasının, büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Arslan: ‘’ Serdivan bir ilçeden daha ileri bir boyutta. Serdivan çok daha yukarıya da taşınabilir, eski mağdur günleri de yaşayabilir. Bu tamamen, idarecilerin becerisiyle ilgilidir. Bizler Serdivan da birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece hiç kimse bizim başarılı olmamızın önüne geçemeyecektir.

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent: “Bugün; önceki dönem Sakarya Miilletvekilimiz Sn. Engin Özkoç ile partimizin  saha çalışmalarına katılım sağlayarak, hemşerilerimizle bir araya geldik. Soğuk havaya rağmen bizi coşkuyla karşılayan tüm Serdivan’lı vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz bu coşku bizi daha da çok umutlandırdı” ifadelerini kullandı.

CHP’de tam kenetlenme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!