1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Cumhuriyet Halk Partisinin hiçbir zaman aday problemi olmaz!

Cumhuriyet Halk Partisinin hiçbir zaman aday problemi olmaz!

featured

Cumhuriyet Halk Partisinin hiçbir zaman aday problemi olmaz!

 

Bazı basın yayın organlarında partimizin adaylıkla ilgili sorunu olduğundan bahsedilmiş. Fakat Cumhuriyet Halk Partisinin hiçbir zaman böyle bir problemi yoktur.

 

Partimizin halkçı, bulunduğu şehrin ve ilçenin sorunlarını bilen, vatandaşına çok daha iyi hizmet veren, sosyal demokrat belediyeciliği en iyi şekilde temsil edecek evlatları her yerde mevcuttur.

 

Cumhuriyet Halk Partisinin aday problemi yoktur ama vatandaşın ekonomi sorunu vardır. Yeni yıla girer girmez temel tüketim ürünümüz “EKMEK” 280 gramdan 250 grama düşürülerek yeni yılın ilk zammını almıştır.

 

Ülkenin, şehrin ve Adapazarı’nın hakkını alması, daha iyi bir hayat sürmesi için hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisinin her ferdi mücadelesine devam edecektir.

Cumhuriyet Halk Partisinin hiçbir zaman aday problemi olmaz!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!