Daha Kalabalık Geleceğiz

featured

Savaşın ortasında ordu değiştirilmez, kılıç hedefe varmadıysa kınına dönmez. Buraya kadar kolay gelmedik. O günleri hatırlamak bile istemiyorsak, o zaman bugüne sahip çıkacağız.

Hatalar olabilir, yanlış tercihler yapılmıştır, oyuncular şu ana kadar kendini gösterememiştir. Normaldir.

Eyüp maçı bizim için ”gelecek tayin edecek” bir maç olacak, ya yukarıya sinyal vereceğiz ya da daha güçlü bir paraşüte ihyiyaç olacak.

Çorumspor maçından puan almayı hak eden oyuncularımızın bir toparlanma sürecine girdiğine inanıyorum. Tribün olarak o bildiğimiz Sakarya uğultusu sağlanırsa ve oyuncular da bu coşkuya eşlik ederse Eyüpspor’un ligdeki ilk mağlubiyeti işten bile değil.

Sakarya şehri böyle maçları sever. O yüzden eğer doğru fiyatlandırma yapılırsa tribünün alt bloklarının tükeneceğini düşünüyorum. Yönetimin fiyat tarifesinde uygulayacağı belirgin bir değişiklik pazar akşamı 19:00’daki maçta istediğimiz ambiyansı elde etmemizi sağlar.

Bence bu maçı geçen bahar Eyüpspor’dan yediğimiz 120+3 golünün rövanşı olarak da görmeliyiz, bize şu anda kan gerek, heyecan gerek.

Şanlı’nın Çorum maçına bekleri değiştirerek başlaması tam isabet. Geçen yılki Oğuz Yıldırım’ın bize ne kadar enerji kattığını görmezden gelirsek tutuk bir Ali Ülgen’e mecbur hissederiz. Ortasahadaki Hasan Kılıç, Sinan Kurt, Mikail Okyar üçlüsü bence çift yönlü, atik ve canlı bir üçlü. Bu hafta daha da iyi olacaklarını varsaymamak için hiçbir sebep yok. Tabii ki Burak Süleyman’ın, Del Valle’nin, Roshi’nin daha sorumluluk alması, kendini daha çok ortaya koyması gerekecek ki Kassongo kendine gelsin. Önde daha daralmış, birbirine daha yakın oynanan bir oyun bize goller getirecektir.

Tuncay Şanlı ve ekibinin de bu ligdeki 3. maçı. Artık ligi daha iyi tanıyor; kimler nereye kaçıyor, takımlar ne oynuyor, bizim eksiklerimiz neler, daha farkında olduğunu ve hafta boyunca daha yoğun çalışacağını düşünüyorum. Çok daha istekli, çok daha atak, taraftarını arkasına alan ve Eyüp’ü bunaltan bir Sakaryaspor izleyeceğiz inşallah.

Sosyal medya ergen diliyle sağa sola salça olmak, yönetim indirmek, oyuncu karalamak kolay. Bu arkadaşlar kendi takımlarını kovalayabilir, yani İstanbul takımlarını. Biz Sadece Sakaryasporluyuz. Sonuna kadar destek olmak için yine orada olacağız. Bu sefer daha kalabalık geleceğiz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Dostum inşallah

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!