1. Haberler
  2. Haberler
  3. DİLMEN’DE ÇALIŞMALAR 2. ETAP İLE DEVAM EDİYOR

DİLMEN’DE ÇALIŞMALAR 2. ETAP İLE DEVAM EDİYOR

featured

DİLMEN’DE ÇALIŞMALAR 2. ETAP İLE DEVAM EDİYOR

 

Dilmen Mahallesinde 2. Etap Alt ve Üstyapı çalışmalarının başlayacağını ifade eden Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, “2. Etap, 10 sokağımızı ve Mimar Sinan Caddemizi kapsıyor. İlk olarak SASKİ altyapı çalışmasını gerçekleştirecek, ardından bizde 7 bin ton asfalt ile cadde ve sokaklarımızı yenileyeceğiz” dedi.

 

Erenler’de ilçe genelinde hummalı çalışmalar devam ediyor. İlçe genelinde başlatılan alt ve üstyapı atağı kapsamında Dilmen Mahallesinde 2. Etap çalışmaları başlıyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, “1. Etabında 26 sokak ve 2 caddemizi yenilediğimiz Dilmen Mahallemizde SASKİ ile birlikte 2. Etap çalışmalarımıza başlıyoruz” dedi.

 

7 BİN TON ASFALT

Başkan Rahmi Şengül, “2. Etap, 10 sokağımızı ve Mimar Sinan Caddemizi kapsıyor. İlk olarak SASKİ altyapı çalışmalarını gerçekleştirecek, ardından bizde 7 bin ton asfalt ile cadde ve sokaklarımızı yenileyeceğiz” dedi.

 

HIZ KESMEDEN DEVAM

Başkan Şengül, “İlçemizin her mahallesine hizmet götürebilmek için tüm gücümüz ve gayretimiz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemize hizmetlerinden dolayı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye teşekkür ediyoruz. Çalışmaların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

DİLMEN’DE ÇALIŞMALAR 2. ETAP İLE DEVAM EDİYOR
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!