Essen

Essen

  1. Haberler
  2. Haberler
  3. Doğanın kalbinde sonbahar keşfi: Büyükşehir’le harika bir gün

Doğanın kalbinde sonbahar keşfi: Büyükşehir’le harika bir gün

featured

Doğanın kalbinde sonbahar keşfi: Büyükşehir’le harika bir gün

Büyükşehir Belediyesi’nin “Sonbahar Doğa Yürüyüşleri” programı kapsamında 100’e yakın doğa tutkunu Akçay ve Nuriosmaniye parkurunda sonbahar tonları arasında unutulmaz bir deneyim yaşadı.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “Sonbahar Doğa Yürüyüşleri” programı kapsamında birbirinden güzel rotalarda devam ediyor. Yürüyüş programı, son olarak Sapanca Akçay ve Geyve Nuriosmaniye rotalarında gerçekleştirildi.

 

Doğa tutkunu olan, yeşili ve yürüyüşü seven yaklaşık 100 kişi, Adapazarı şehir merkezinde Büyükşehir’in uzman kadrosuyla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yürüyüşün yapıldığı rotaya erken saatte hareket edildi.

 

İki keyifli bölge

Sonbaharın en güzel tonlarını yansıtan Akçay ve Nuriosmaniye ormanlarında keyifli bir yürüyüşe çıkıldı. Koyu kahverengi yapraklar ve ağaçlardaki sarının tonları arasında yapılan yürüyüş unutulmaz bir doğa deneyimine dönüştü. Katılımcılar bu anları çektikleri yüzlerce fotoğrafla ölümsüzleştirdi.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin trekking ve doğa sporları konusunda uzman ekibiyle birlikte egzersiz hareketleri yapıldı. Yapılan yürüyüş programı sırasında Sapanca ve Geyve ilçeleri arasındaki sığ ormanlar yürüyerek geçildi. Yürüyüş kapsamında yaklaşık 30 kilometrelik yol kat edildi. Katılımcılar, harika deneyim ve ev sahipliği için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

“Tüm doğaseverleri bekliyoruz”

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Doğanın, yaprağın, oksijenin hazzını bilen, ayrı kalamayan dostlarımızla uzun yıllardır aynı programda buluşuyoruz. Pandemi sebebiyle ara verdiğimiz doğa yürüyüşlerine çok ciddi katılım alıyoruz. Özellikle sonbaharın renklerinin hâkimiyet oluşturduğu bugünlerde doğayı birlikte keşfetmek büyük bir mutluluk. Tüm doğaseverleri bekliyoruz” denildi.

 

“Sonbahar Doğa Yürüyüşleri” programına kayıtlar her hafta pazartesi günü, sakarya.bel.tr sitesinden yapılıyor. Programın devamı şöyle:

 

– 13 Kasım: Dikmentepe

– 20 Kasım: Kıranyurt Yaylası

– 27 Kasım: Karagöl Yaylası / Acelle Yaylası

– 04 Aralık: Melekşe Oruç / Akçay Barajı

Doğanın kalbinde sonbahar keşfi: Büyükşehir’le harika bir gün
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.