Efe Sadi için dillere destan sünnet

featured

Cebeci’de faaliyet gösteren Buğlem Kebap ve Buğlem Emlak’ın sahibi Nadi ve Ayşe Buruk çiftinin biricik oğlu Efe Sadi Buruk, Sapanca Göl Kenarı’nda düzenlenen dillere destan muhteşem törenle sünnet oldu.

Masal gibi sünnet cemiyeti oldu

Aslen Sakaryalı olan tatil bölgesi Cebeci’de yıllardır faaliyet gösteren Buğlem Kebap ve Buğlem Emlak’ın sahibi başarılı genç İş İnsanı Nadi Buruk ile eşi Ayşe Buruk çiftinin biricik oğlu; Vedat & Muazzez Şenol çifti ile Emine & Sadi Buruk çiftinin torunları, güzeller güzeli Buğlem Melek Buruk’unda kardeşi Efe Sadi Buruk; Serdivan ilçesine bağlı Violin Garden’da Sapanca göl manzarasına karşı gerçekleşen dillere destan muhteşem bir cemiyetiyle sünnet oldu. Yıllarca konuşulacak sünnet cemiyetine, çok sayıda davetlinin alkışı ve ‘Fatma Baba Orkestrası’ ile davul şov ekibi eşliğinde, yanan rengârenk volkanlar arasında annesi Ayşe Buruk, babası Nadi Buruk ve ablası Buğlem Melek Buruk ile giren Efe Sadi Buruk; hayatında unutamayacağı bir an yaşadı. Her şeyin düşünüldüğü, göl ve yeşillikler arasında nezih ve neşeli bir atmosfer içerisinde geçen sünnet cemiyetinde çalan müzikle eşliğinde davetliler ile doyasıya eğlenen Buruk çifte eşlik eden davul şov ekibinin yaptığı gösteri de geceye ayrı bir renk kattı. Biricik oğulları Efe Sadi’yi sünnet ettirmenin duygu ve heyecanı birlikte yaşayan anne Ayşe Buruk, baba Nadi Buruk ve abla Buğlem Melek Buruk; “adeta masal gibi” dediği cemiyete katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Efe Sadi için dillere destan sünnet Efe Sadi için dillere destan sünnet Efe Sadi için dillere destan sünnet Efe Sadi için dillere destan sünnet Efe Sadi için dillere destan sünnet Efe Sadi için dillere destan sünnet

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!