1. Haberler
  2. Gündem
  3. ELİS MOTOR Serdivan Arabacıalanı Mahallesi’nde tören ile açıldı

ELİS MOTOR Serdivan Arabacıalanı Mahallesi’nde tören ile açıldı

featured

Açılışa çok sayıda sektör temsilcisi katılım sağladı. Sektörün önde gelen isimlerinden Elis Motor’un Serdivan Arabacıalanı Mahallesi’nde açılışı gerçekleşti.

Açılışa çok sayıda sektör temsilcisi katılırken vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi gördü. Açılışa; AK Parti Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, SATSO 21. Meslek Komitesi (Otomotiv ve Yedek Parça Ticareti) başkanı Taner Belge, Sakarya Voleybol Spor Kulübü başkanı Ömer Bektaş katıldı.

Elis Motor Sakarya Şube sahibi Serkan Kapıkıran; “Geçmişten beri otomotiv sektöründen geliyoruz. Yedek parça ve ağır vasıta yedek parça işleri de yapıyoruz. Otomotiv sektöründe de faaliyet yapma kararı aldık. Burada Lük sekmen ve Lük sekmen üstü araçların alış ve satışları tedarik sağlama kurumsal kiralama, şeklinde hizmet Kurumsal kiralamalar gibi işlerde hizmet veriyoruz.. Diğer arkadaşlarımızda önümüzdeki günlerde iştirakleri ile hissedar olacaklar Yeni işyerimizin tüm Sakarya’ya hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

ELİS MOTOR Serdivan Arabacıalanı Mahallesi'nde tören ile açıldı ELİS MOTOR Serdivan Arabacıalanı Mahallesi'nde tören ile açıldı ELİS MOTOR Serdivan Arabacıalanı Mahallesi'nde tören ile açıldı ELİS MOTOR Serdivan Arabacıalanı Mahallesi'nde tören ile açıldı ELİS MOTOR Serdivan Arabacıalanı Mahallesi'nde tören ile açıldı ELİS MOTOR Serdivan Arabacıalanı Mahallesi'nde tören ile açıldı ELİS MOTOR Serdivan Arabacıalanı Mahallesi'nde tören ile açıldı

ELİS MOTOR Serdivan Arabacıalanı Mahallesi’nde tören ile açıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!