ERENLER BELEDİYESİ’NDE ANLAMLI SERGİ
Erenler Belediyesi, Yücel Ballık Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerinin Fotoğraf Sergisi’ne ev sahipliği yaptı. Başkan Şenol Dinç, “Öğrencilerimizin dünyaya bakışını, hayallerini ve iç dünyalarını yansıtan bu özel sergi bizlere hem gurur hem de mutluluk yaşattı” dedi.
Yücel Ballık Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerinin emek ve özveriyle hazırladığı eserler Erenler Belediyesi’nde sergilendi. Serginin açılışına Belediye Başkanı Şenol Dinç, başkan yardımcıları, kurum amir ve çalışanları ile vatandaşlar katıldı.
ESERLERİ GEZDİ
Sergi açılışında selamlama konuşması yapan ve ardından eserleri inceleyen Başkan Şenol Dinç, “Kıymetli çocuklarımızın büyük emek ve özveriyle hazırladığı Fotoğraf Sergisi’nin açılışını kıymetli misafirlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik” dedi.
TEBRİK ETTİ
Başkan Şenol Dinç, “Öğrencilerimizin dünyaya bakışını, hayallerini ve iç dünyalarını yansıtan bu özel sergi bizlere hem gurur hem de mutluluk yaşattı. Her bir karede ayrı bir duygu, ayrı bir hikâye var. Emeği geçen değerli öğretmenlerimizi ve yürekleriyle ortaya koydukları çalışmalar için sevgili öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum” ifadelerini kulandı


