ERENLER’DE BAŞKAN ŞENOL DİNÇ’DEN GENÇLERE VE ÇOCUKLARA MÜJDE

featured

ERENLER’DE BAŞKAN ŞENOL DİNÇ’DEN GENÇLERE VE ÇOCUKLARA MÜJDE

 

Erenler Belediyesi, ilçeye 10 adet çok amaçlı spor sahası kazandırmak için ihaleye çıktı. Proje, çocukların ve gençlerin sporla daha fazla buluşmasını hedefliyor. Proje hakkında Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

 

10 SPOR SAHASI

Erenler Belediyesi, ilçenin spor altyapısını güçlendirecek önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. ‘10 Adet Çok Amaçlı Spor Sahası Yapım İşi’ kapsamında hazırlanan proje ile Erenler’in farklı noktalarına yeni spor alanları kazandırılması hedefleniyor. Proje ile gençlerin spora yönlendirilmesi, boş zamanlarını daha verimli değerlendirmeleri ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutacak sağlıklı ve sosyal bir yaşam ortamının desteklenmesi de planlanıyor.

 

MODERN

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç’in öncülüğünde yürütülen çalışma, özellikle çocuklar ve gençler için yeni sosyal ve sportif alanların oluşturulmasını amaçlıyor. Yeni yapılacak çok amaçlı spor sahaları sayesinde Erenler’de çocuklar ve gençler; futbol, basketbol, voleybol gibi farklı spor branşlarını daha modern alanlarda yapma imkânına kavuşacak.

 

HAYIRLI OLSUN

Erenler’in geleceğinin çocuklar ve gençlerle şekilleneceğini belirterek, ilçede spor alanlarının artırılmasına yönelik çalışmaların devam edeceğini ifade eden Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Onların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği ve güzel vakit geçirebileceği alanları artıracağız. Hayırlı olsun” dedi.

ERENLER’DE BAŞKAN ŞENOL DİNÇ’DEN GENÇLERE VE ÇOCUKLARA MÜJDE
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!