ERENLER’DE ŞUBAT MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ
Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısında konuşan Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Geride bıraktığımız bir aylık süreçte Erenler Belediyesi olarak vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini artırmak adına çalışmalarımıza aralıksız devam ettik” dedi.
Erenler Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Şenol Dinç başkanlığında gerçekleşti. Gündem dışı konuşmalar ile başlayan meclis toplantısı Başkan Şenol Dinç’in ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi vermesi ile devam etti. Toplantı 3 gündem maddesinin karara bağlanması ile tamamlandı.
“TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Meclis toplantısında konuşan Başkan Şenol Dinç, “Geride bıraktığımız bir aylık süreçte Erenler Belediyesi olarak vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini artırmak adına çalışmalarımıza aralıksız devam ettik. Özellikle yol bakım ve onarım çalışmaları, temizlik hizmetleri ve sosyal belediyecilik alanlarında ekiplerimiz büyük bir özveriyle sahada görev yaptı. Bu vesileyle tüm mesai arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
“HAYIRLI OLSUN”
Başkan Şenol Dinç, “Önümüzdeki süreçte de planlı, mali disiplini esas alan ve kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanan bir belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Alınacak her kararın, yapılacak her hizmetin Erenler’in geleceğine katkı sunması en temel önceliğimizdir. Sözlerime son verirken, toplantımıza katılım sağlayan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyor, alınacak kararların Erenler’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
