2026 Adapazarı İmsakiyesi
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İftara kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Fırsat Kaçtı: Sakaryaspor Evinde 0-0’a Razı Oldu

Fırsat Kaçtı: Sakaryaspor Evinde 0-0’a Razı Oldu

featured
0
Paylaş

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig’in 28. haftasında Sakarya Atatürk Stadı’nda konuk ettiği Sarıyer ile golsüz berabere kaldı. Ümraniyespor’un mağlup olduğu haftada önemli bir avantaj yakalama şansını değerlendiremeyen yeşil-siyahlılar, sahadan 1 puanla ayrılarak kritik bir fırsatı tepti.

İlk Yarı Dengeli Geçti

Karşılaşmanın ilk devresinde iki ekip de kontrollü bir oyun sergiledi. Sakaryaspor, Melih ve Pena ile gole yaklaşsa da son vuruşlarda etkili olamadı. Konuk ekip Sarıyer ise Poko’nun şutuyla tehlike yarattı ancak kaleci Jakub Szumski gole izin vermedi. İlk 45 dakika golsüz eşitlikle tamamlandı.

Baskı Var, Gol Yok

İkinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle başlayan Sakaryaspor, oyunun kontrolünü büyük ölçüde eline aldı. Topa daha fazla sahip olan ve rakip yarı sahada baskı kuran temsilcimiz, buna rağmen net gol pozisyonu üretmekte zorlandı. Aradığı golü bir türlü bulamayan yeşil-siyahlılar, kritik mücadelede 0-0’lık beraberliğe razı oldu.

Bu sonuçla Sakaryaspor, ligde alt sıralardan uzaklaşma adına önemli bir fırsatı kaçırırken, önümüzdeki haftalar öncesi işini zora soktu.

Fırsat Kaçtı: Sakaryaspor Evinde 0-0’a Razı Oldu
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!