1. Haberler
  2. Spor
  3. GELELİM MAÇA…

GELELİM MAÇA…

featured

GELELİM MAÇA…

Bu kafa yapısıyla yazıyı kaleme dökmek zordu..Dinlendik daha sağlıklı düşünmeye başladık..Bodrum karşında uzun bir süre 10 kişi oynayarak, maçı uzatmaya götürmek başarı bence .. Çünkü Kadro olarak iyi değiliz.. Kocaeli maçına takılı kalmış bir takım olarak sahaya çıktık.Şahsi hatalardan goller yedik.. Takım olarak sadece mücadele ederken, orta sahanın oyunda olmadığını net gördük.. Savunmanın dağılmasının sebebi buydu.. Rakip takımın savunması bu kadar ağır olan Sakaryasporu hataya zorluyacağı açık ve netti.. Kadro yapısıyla ligde kalmak için mi yoksa şampiyonluk için mi kurulan bir kadro ..uzun süre anlayamadık..Çok bedava maçlar kaybederken, toplam taraftarın ittrmesi ile final oynadık..Tuncay Şanlı Süper Lig ışığı görse bırakıp gidermiydi? Yönetim bence başarılıdır..Her ne kadar 3.lig de bile zor oynayacak bir kaç transfer dışında tabiki , yanlış transferi geçtim en azından karakter transfer etseydik..Donkor bu takımın buralara gelmesinde en önemli futbolcuydu ,nazara geldi..Ekonomik olarak zor günleri Cumhur Genç ile çözen Sakaryaspor’un 2.lig deki o zor güneri aklıma geldi
Hani amatör takımlarla oynadığımız maçlar vardı , Velimeşe falan ,Yine aynı Cumhur Genç ile önce 1. lige sonra da süper lige dedik ama olmadı..evet kızdık , moralimiz bozuldu ama gerçeği görmek gerek..Bu takımla 5 maç daha yapsak kazanmamız zor.. Adamlar hem takım kurmuş,hemde karakter transfer etmiş, Şimdi önümüze bakma zamanı 1.lig cadı kazanı gibi ,bizim ise transferimiz kapalı.. Sakaryaspor’un işi saha da zorlaştı..Bir an evvel harekete geçilmeli e bu lige hazırlanmalı..Cumhur Genç başkan,hep mütevazi oldu.. Çıkıp, başkan bulamadığımız,yada ellere verilmek üzere bir takımı zı tehlikeli bir çukurdan çıkardığını hiç anlatmadı.. Teşekkürler Cumhur Genç ,inşallah bu ligin Sakaryalı oyuncularla oynamasını sağlarsanız Sakaryaspor un geleceği kurtulur ..Ne demişti Coşkun Demirbakan “Dünün güneşi ile çamaşır kurutulmaz”. Dünü unutup önümüzdeki zor lige bakalım..

GELELİM MAÇA…
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!