Essen

Essen

  1. Haberler
  2. Spor
  3. Geleneksel okçulukta Büyükşehir farkı

Geleneksel okçulukta Büyükşehir farkı

featured

Geleneksel okçulukta Büyükşehir farkı

Büyükşehir Belediyesi Atıcılık ve Okçuluk sporcusu Afranur Hücaptan, Geleneksel Türk okçuluğu alanında düzenlenen Minik Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda birinci olarak altın madalyaya hak kazandı.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Atıcılık ve Okçuluk sporcusu Afranur Hücaptan, Konya’da düzenlenen geleneksel Türk okçuluğu müsabakalarına damga vurdu. Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu tarafından düzenlenen 12-13 yaş Minik Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda boy gösteren minik sporcu, sergilediği performansla 97 sporcu arasından Türkiye birincisi olarak altın madalyaya hak kazandı. Büyük heyecana sahne olan müsabakalara ilgi yoğun oldu.

Geleneksel okçulukta Büyükşehir farkı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.