Gezici ailesinin mutlu günü Büyük mutluluk

featured

Gezici ailesinin mutlu günü

Büyük mutluluk

Erenler İlçesi Çarşamba pazarı kesiminde ikamet eden Eda- Kaan Gezici çifti yakışıklı çocukları Ömer Güven’ in sünneti ile mutluluklarına mutluluk kattı, erkekliğe ilk adım olarak tanımlanan sünnet cemiyeti dillere destan oldu.

Dostları yalnız bırakmadı

Yaptığı serbest meslek yanı sıra Sakaryaspor tribünlerinin öz Tatanga’ larından olan Kaan Gezici’yi özellikle spor camiası yalnız bırakmadı. Sakaryasporun önceki yöneticilerinden Hüseyin Aydınlı, Harmanlıkspor efsane teknik sorumlusu Tevfik tetik, antrenör Mustafa Arıcı, spor foto muhabiri Ömer Sarıca ve bir çok spor adamı sünnet cemiyetine katıldı, Ömer Güven’e geçmiş olsun dediler.

Teşekkür ettiler

Çocukları Ömer Güven’in ilk mürüvvetini gören Eda- Kaan çifti davetlerine katılan veya kendilerini çeşitli iletişim araçları ile arayıp kutlayan dost, arkadaş, akraba ve aile bireylerine teşekkür ettiler.

Gezici ailesinin mutlu günü Büyük mutluluk

Gezici ailesinin mutlu günü Büyük mutluluk Gezici ailesinin mutlu günü Büyük mutluluk Gezici ailesinin mutlu günü Büyük mutluluk Gezici ailesinin mutlu günü Büyük mutluluk

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!