Hendekspor: 2 Çorlu 1947: 1

featured

Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz Hendekspor sahasında konuk ettiği Çorlu 1947’i 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup ederek geçtiğimiz hafta büyük fırsat tepen Kalaycıspor’a şampiyonluk için bir fırsat daha verdi. Maçın ilk yarısı 38. Dakikada Volkan Uluğ’un kaydettiği golle Çorlu 1947 spor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ikinci yarısı Hendekspor toparlandığı dakikalarda Hendekspor lehine penaltı vermeyen maçın hakemi oyunu devam ettirdi. Çorlu 1947 atağında rakibine faul yapanb Oğuzhan Kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçın son bölümünü 10 kişi oynayan Hendekspor 82. Dakikada Polat Ertek’in kaydettiği muhteşem golle skora dengeyi getirdi. Maçın uzatma dakikalarında Ümit Koz kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Emre’yi geçti ve düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. Hendekspor ligin bitimine 1 maç kala Şampiyonluk iddiası olan Çorlu 1947 spor’u evine eli boş gönderdi ve Şampiyonluktan etti.

Hendekspor: 2
Çorlu 1947: 1
Saha: Hendek Atatürk
Hakemler: Samet Tükenmez, Erdem Bir şey, Fatih Etirli
Hendekspor: Bülent** Mustafa Kurcan** Taner** Mustafa**(Yusuf Kaan) Tolga** (Polat*) Salih** Umut** (Mumahmmet*) Ümit** Emirhan**(Kamil) M.Burak** Oğuzhan**(K.K)
Antrenör: Mehmet Şansal
Çorlu 1947 spor: Emre, Enver(Yılmaz(K.K), Doğukan Çevik, Doğukan, Volkan(Mert), Uğur, Mert Özkaptan(Anıl), Emin, Furkan(Kerim), Volkan Uluğ, Mert
Antrenör: Yusuf Şimşek
Goller: Dk.82 Polat, Dk.90+7 Ümit Koz(Hendekspor), Dk. 38 Volkan Uluğ(Çorlu 1947)
Kırmızı Kart: Dk.66 Oğuzhan(Hendekspor), Dk. 90+8 Yılmaz(Çorlu 1947)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!