1. Haberler
  2. Ulusal Haberler
  3. Hepsiburada’nın marka yüzü Bergüzar Korel’den eğlenceli paylaşım.

Hepsiburada’nın marka yüzü Bergüzar Korel’den eğlenceli paylaşım.

featured
hepsiburadanin-marka-yuzu-berguzar-korelden-eglenceli-paylasim.jpg

Türkiye’nin en çok tavsiye edilen e-ticaret markası Hepsiburada’nın marka yüzü Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından yeni reklam filminin eğlenceli kamera arkası görüntülerini paylaştı. 

 

Hepsiburada’nın marka yüzü olan başarılı oyuncu Bergüzar Korel, çocuklarla geçen yoğun bir günü anlattığı reklam filminin eğlenceli kamera arkası görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. 

 

Hem çekim hazırlıklarını hem de yakın dostu Tamer Yılmaz ile gerçekleştirilen fotoğraf çekiminden anları takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncu, caz altyapılı çıkardığı iki albümün ardından, ünlü şarkı ‘Cancion Del Mariachi’nin Hepsiburada’ya özel uyarlamasını da reklam filmi için seslendirdi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Hepsiburada’nın marka yüzü Bergüzar Korel’den eğlenceli paylaşım.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!